Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Babagan asosiasi

Laporan babagan asil survey ventilasi ing fasilitas sing dikelola dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward njaluk Pak Tomoaki Okuda, profesor Jurusan Kimia Terapan, Fakultas Ilmu Pengetahuan lan Teknologi, Universitas Keio, kanggo ngatur kabeh telung fasilitas manajemen (Ota Ward Plaza, Ota Ward) wiwit Juli nganti November 2020. Kita neliti status ventilasi Hall Aprico, Daejeon Bunka no Mori).
Tujuan survey iki yaiku kanggo konfirmasi manawa ana ventilasi, sing dadi faktor penting kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, cukup ditindakake ing saben bangunan.

Kita seneng ngumumake manawa kita wis nyusun laporan babagan survey ing ndhuwur.

Hasil survey status ventilasi (versi ringkesan, total 2 kaca)

Hasil survey status ventilasi (versi ringkesan, total 2 kaca)PDF

Laporan survey status ventilasi (total XNUMX kaca)

Laporan survey status ventilasi (total XNUMX kaca)PDF

Pola survey

写真
Partikel asap digawe lan nyebar ing Aula Ward Plaza Gedhe
写真
Tuladha alat ukur
写真
Katon yen es garing (CO2) lan partikel asap digawe lan nyebar ing saindenging Aula Ward Ota lan Aplico Large Hall.
写真
Tuladha alat ukur

お 問 合 せ

Asosiasi Promosi Budaya Ward Ward
146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Ota-kumin Plaza
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150