Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Klub JAZZ Shimomaruko Kazuhiko Kondo LEGIT

Bebarengan karo David, Pat, lan Gene, sing wis aktif ing garis ngarep ing New York lan saiki adhedhasar ing Jepang lan aktif ing saindhenging donya, lan Yoshimoto, sing paling dipercaya dening musisi ing macem-macem pemandangan jazz Jepang, kita bakal nerusake. kanggo nggarap asal-usul jazz. Unit sing njelajah musik sing luwih jero kanthi luwih bebas. Kelangan amarga iku nyata. Persis LEGIT!

Kazuhiko Kondo

Klik kene kanggo rincian kinerja ing Kamis, 5 Januari

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

Kamis, 2024 April 4

Jadwal 18:30 diwiwiti (18:00 dibukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Hall
Genre Kinerja (jazz)
Penampilan

Kazuhiko Kondo (A.Sax)
Akihiro Yoshimoto (T.Sax)
David Bryant (Pf)
Pat Glynn (bass)
Gene Jackson (Drs)

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis

  • Online: Didol wiwit jam 2024:2 tanggal 14 Maret 10 (Rebo)!
  • Telpon khusus tiket: 2024 Maret 2 (Rebo) 14: 10-00: 14 (mung ing dina pisanan adol)
  • Dodolan jendhela: 2024 Maret 2 (Rebo) 14:14-

*Wiwit tanggal 2023 Maret 3 (Rebo), amarga penutupan konstruksi Ota Kumin Plaza, telpon tiket khusus lan jendela Ota Kumin Plaza wis owah.Kanggo rincian, waca "Carane tuku tiket".

Carane tuku tiket

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
3,000 yen
Ing umur 25 taun 1,500 yen
Reservasi telat [19:30~] 2,000 yen (mung yen isih ana kursi ing dina iku)

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni
* Tiket pesawat (kanggo April lan Mei) bakal didol ing loket kanthi rega 4 yen. (Reservasi online ora bisa)

rincian hiburan

Kazuhiko Kondo
Akihiro Yoshimoto
David Bryant
Pat Glynn
Gene Jackson