Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

お 問 い 合 わ せ

お 問 い 合 わ せ

Cathetan

Kanggo konten ing ngisor iki, monggo nelpon saben bangunan.Nuwun sewu amarga sampeyan nemoni masalah, nanging hubungi langsung liwat telpon sajrone jam kerja ing saben bangunan.

jam kerja

Jam buka 9:00 nganti 22:00

* Amarga perpanjangan kahanan darurat, wektu tutup bakal jam 20:00.

Klik kene kanggo rincian

  • Saben aplikasi / fasilitas kamar pembayaran jam resepsi 9:00 nganti 19:00
  • Reservasi tiket / pembayaran Jam resepsi 10: 00-19: 00

Isi sing ora bisa ditampa saka formulir iki

  • Ruang kamar, peralatan, reservasi rapat, pangowahan, pitakon kasedhiyan kanggo saben fasilitas
  • Reservasi tiket kanggo saben pagelaran, priksa status kursi sing isih ana

Klik ing kene kanggo tiket onlinejendhela liyane

Kajaba iku, hubungi "Divisi Promosi Budaya lan Seni Ota Ward Plaza" nalika nelpon utawa ngirim bahan kanggo adol dening vendor kayata ngundang pagelaran.

Telpon / Fax

Plaza Warga Daejeon

TEL 03-3750-1611
FAX 03-3750-1150

Ota Ward Hall Aplico

TEL 03-5744-1600
FAX 03-5744-1599

Alas Budaya Daejeon

TEL 03-3772-0700 * Pusat Informasi TEL: 03-3772-0740
FAX 03-3772-7300

Formulir input pitakon

Isi priksaan

  • Ketik
  • Konfirmasi konten
  • kirim kabeh

Yaiku barang sing dibutuhake, mula coba isenana.


    Jeneng fasilitas
    Jeneng (Kanji)
    Tuladha: Taro Daejeon
    Nomer telpon
    (Nomer setengah jembar) (Contone) 03-1234-5678
    E-mail Alamat
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    内容
    Penanganan informasi pribadi

    Informasi pribadi sing diwenehake bakal digunakake mung kanggo notifikasi babagan panggunaan fasilitas kasebut.

    Yen sampeyan setuju nggunakake informasi kontak sing sampeyan lebokake kanggo ngubungi kita, pilih [Setuju] lan terusake menyang layar konfirmasi.

    Deleng "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Bali menyang ndhuwur asosiasi

    • Ketik
    • Konfirmasi konten
    • kirim kabeh

    Yaiku barang sing dibutuhake, mula coba isenana.

      Jeneng (Kanji)
      Tuladha: Taro Daejeon
      Nomer telpon
      (Nomer setengah jembar) (Contone) 03-1234-5678
      E-mail Alamat
      (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
      Konfirmasi alamat email
      (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
      Jeneng kinerja
      Nomer reservasi tiket
      内容
      Penanganan informasi pribadi

      Informasi pribadi sing diwenehake bakal digunakake mung kanggo notifikasi babagan kinerja lan tiket sing disponsori dening asosiasi.

      Yen sampeyan setuju nggunakake informasi kontak sing sampeyan lebokake kanggo ngubungi kita, pilih [Setuju] lan terusake menyang layar konfirmasi.

      Deleng "Kebijakan Privasi" asosiasi


      Bali menyang ndhuwur asosiasi

      Kita ora nampa kegiatan adol kanggo produk lan layanan saka formulir priksaan.
      Nuwun sewu amarga sampeyan nemoni masalah, nanging monggo nelpon utawa ngirim bahan menyang alamat ing ngisor iki.

      〒146-0092
      3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Plaza Warga Tokyo Ota
      (Yayasan gabung karo kepentingan umum) Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

      Telpon perwakilan: 03-3750-1611