Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-17: 00
* Ditutup amarga renovasi langit-langit tartamtu lan karya konstruksi liyane. Elinga yen kita bakal nampa dodolan tiket, tata cara kanggo warbler, lan nggunakake fasilitas kanggo rental sawise museum ditutup.
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Inspeksi pangopènan / penutupan sementara