Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Confetti Streaming Theater

Iki minangka layanan sing ngidini sampeyan tuku tiket ndeleng ing Web Confetti lan seneng distribusi video karo akun Confetti kasebut.

"Festival Teater Fantasi Desa Penulis Magome 2021"Mangga tuku tiket ndeleng saka kene.

Carane ndhaftar minangka anggota Confettijendhela liyane