Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Majalah hubungan / komunikasi

Apa makalah informasi "ART bee HIVE"?

Logo lebah ART HIVE

Apa sing diarani honeybee corps?

"ART bee HIVE" minangka majalah informasi kanggo partisipasi warga.Wartawan bangsal sukarelawan "Mitsubachi Corps" bakal kerja sama nglumpukake informasi lan nyiyapake naskah, kayata wawancara lan wawancara.

Apa SENI tawon HIVE?

Majalah informasi triwulanan sing nembe digawe dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward sing ngemot informasi babagan budaya lan seni lokal.Saliyane informasi acara saka asosiasi, kita bakal disebarke kanthi gratis ing saindenging pendhapa minangka bahan maca khusus kanggo informasi kinerja acara budaya lan seni kayata galeri pribadi lan kegiatan seni para pendhudhuk.