Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Humas / makalah informasi

Apa makalah informasi "ART bee HIVE"?

Logo lebah ART HIVE

Apa SENI tawon HIVE?

Kertu informasi triwulanan sing ngemot informasi babagan budaya lan seni lokal, sing nembe digawe dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward.Ora mung informasi acara saka asosiasi kita, nanging uga materi maca khusus kanggo informasi kinerja acara seni lan seni kayata galeri pribadi lan kegiatan seni para pendhudhuk sing disebar kanthi gratis ing saindenging pendhapa.

Apa sing diarani honeybee corps?

"ART bee HIVE" minangka makalah informasi kanggo proyek jinis partisipasi warga pendhapa.Wartawan bangsal sukarelawan "Mitsubachi Corps" bakal kerja sama nglumpukake informasi lan nyiyapake naskah, kayata wawancara lan wawancara.

Babagan Kertas Informasi Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward "ART bee HIVE"

Fitur khusus kanggo acara seni lokal, ngenalake galeri pribadi, informasi babagan kegiatan seni, ngenalake wong budaya sing ana gandhengane karo Ota Ward, lsp. Kertu informasi iki khusus kanggo macem-macem seni budaya, acara, lan pagelaran.
Saliyane disebar kanthi gratis ing saindhenging Ota Ward kanthi masang koran, uga disebar ing Ota Ward Hall Aplico, Ota Ward Plaza, Ota Bunkanomori, lan bangunan liyane.

Jumlah sirkulasi Udakara 120,000 kopi
tanggal diterbitake Terbitan musim semi: 10 April, Terbitan musim panas: XNUMX Juli, Terbitan Musim Gugur: XNUMX Oktober, Terbitan Musim salju: XNUMX Januari
Ukuran Ukuran tabloid (kaca 4) Werna lengkap

Klik ing kene kanggo nomer bali