Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Tuku tiket

Pesen liwat telpon

* Kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, kita bakal nyuda wektu resepsi liwat telpon lan ing konter.
(Counter / telpon 10: 00-19: 00)

Nalika teka ing proyek sing disponsori asosiasi, priksa "Babagan upaya asosiasi kanggo nyegah panyebaran infeksi nalika kinerja" lan "Panjaluk kanggo kabeh wong sing tampil ing kinerja" sadurunge teka ing papan kasebut ..

Babagan upaya asosiasi kanggo nyegah panyebaran infeksi nalika nindakake kinerjaPDF

Nyuwun kabeh sing teka ing pagelaran kasebutPDF

  • Reservasi bisa digawe nganti 19:00 dina sadurunge dina pagelaran, kajaba dina tertutup ing saben bangunan.
  • Kanggo kursi khusus, kita bakal ngandhani nomer kursi sing kasedhiya.

Simbol telponTelpon khusus 03-3750-1555 (10: 00-19: 00)

* Reservasi mung bisa digawe liwat telpon kanggo tiket saka 10:00 nganti 14:00 ing dina kapisan saka umume adol umume.

* Reservasi bisa digawe ing bangunan ing ngisor iki sawise jam 14:00 ing dina kapisan didol umume.
Plaza Warga Ota: 03-3750-1611
Ota Ward Hall Aplico: 03-5744-1600
Alas Budaya Daejeon: 03-3772-0700

* Reservasi ora bisa digawe liwat telpon nalika dina ditutup ing Ota Citizen's Plaza.
 Hubungi langsung menyang Ota Ward Hall Aplico utawa Ota Bunkanomori.

支 払 い 方法

  • Kas
  • Kertu kredit (VISA / Master / Diners Club / American Express / JCB / TS CUBIC / UnionPay [UnionPay] / DISCOVER)

Cara nampa tiket

Mart kulawarga · Reservasi bisa digawe nganti jam 19:00 sedina sadurunge pagelaran.
· Kirimake "Pelabuhan Fami" sing wis diinstal ing toko lan njupuk ing kasir.
· Nomer pertama (kode perusahaan "30020") Lan nomer nomer loro (nomer ijol-ijolan (14 digit diwiwiti karo XNUMX)) dibutuhake.

Klik ing kene kanggo nggunakake kuitansi FamilyMartjendhela liyane

· Ragad kapisah saka 110 yen bakal dikenani biaya kanggo saben tiket. * Sawise tanggal 2021 Mei 5, biaya bakal diganti dadi 12 yen.

Dolan maring jendela · Reservasi bisa digawe nganti jam 19:00 sedina sadurunge tanggal kinerja.
· Pilih ing Ota Citizen's Plaza, Ota Citizen's Hall Aplico, utawa Ota Bunkanomori sajrone wektu sing ditemtokake (XNUMX minggu).
(Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise deadline.)
Pangiriman (Awis ing Pengiriman) · Kita nampa nganti 2 minggu sadurunge tampil.
· Kita bakal ngirim liwat layanan COD Transportasi Yamato.
· Saliyane biaya tiket, biaya pangiriman 600 yen bakal dikenani biaya kanggo saben tiket.
· Yen sampeyan ora ana, ana layanan pangiriman karo tanggal lan wektu sing wis ditemtokake.

Cathetan

  • Tiket ora bisa diijolake, diganti utawa dibalekake.
  • Tiket ora bakal diterbitake maneh ing kahanan apa wae (ilang, kobong, rusak, lsp).
  • Minangka aturan umum, cara nampa tiket sing diputusake nalika pesenan ora bisa diganti.
  • Pangiriman mung kanggo domestik.Kita ora ngirim menyang jaban rangkah.

Wara-wara babagan larangan adol tiket maneh

Babagan larangan adol tiket manehPDF