Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Humas / makalah informasi

Informasi babagan program TV sing gegandhengan karo kertas "ART bee HIVE TV"

"ART tawon HIVE TV" diwiwiti!

Wiwit musim gugur taun 2020, kita miwiti program TV sing ana gandhengane karo makalah informasi "ART bee HIVE"!
Kita bakal njupuk lan ngirim informasi seni ing Ota Ward miturut wulan terbitan makalah informasi kasebut.
Program kasebut dipandu dening aktor saka Yamanote Jijosha, perusahaan teater sing duwe balai latihan ing Ota Ward.Tulung delengen!

Saluran siaran · Com Channel 11ch Saben Setu wiwit 21:40 nganti 21:50

Klik kene kanggo rincianjendhela liyane

· J: COM Channel 11ch Saben Setu wiwit jam 20:10 nganti 20:20
Sasi siaran Dijadwalake kanggo disiarake ing wulan terbitan makalah informasi kasebut
Konten program · Acara seni sing ditampilake
· Wong budaya sing ana gandhengane karo Ota Ward
· Macem-macem galeri
· Kita bakal ngirim informasi budaya lan seni
Performer Perusahaan teater Yamanote Jijosha Mio Nagoshi / Kanako Watanabe
* Pelaku kudu diganti

Video CM saiki kasedhiya!