Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Majalah hubungan / komunikasi

Kertas informasi "ART bee HIVE" Informasi mbayar iklan mbayar

Babagan Kertas Informasi Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward "ART bee HIVE"

Fitur khusus kanggo acara seni lokal, ngenalake galeri pribadi, informasi babagan kegiatan seni, ngenalake wong budaya sing ana gandhengane karo Ota Ward, lsp. Kertu informasi iki khusus kanggo macem-macem seni budaya, acara, lan pagelaran.
Saliyane disebar kanthi gratis ing saindhenging Ota Ward kanthi masang koran, uga disebar ing Ota Ward Hall Aplico, Ota Ward Plaza, Ota Bunkanomori, lan bangunan liyane.

Jumlah sirkulasi Udakara 120,000 kopi
tanggal diterbitake Terbitan musim semi: 10 April, Terbitan musim panas: XNUMX Juli, Terbitan Musim Gugur: XNUMX Oktober, Terbitan Musim salju: XNUMX Januari
Ukuran Ukuran tabloid (kaca 4) Werna lengkap

Klik ing kene kanggo nomer bali

Cara nglamar pariwara

Carane aplikasi

Mangga priksa kasedhiyan papan panempatan sadurunge (TEL: 03-3750-1611), isi item sing dibutuhake ing formulir aplikasi penempatan iklan, lan iseni barang sing dibutuhake.
Mangga dilamar liwat email, fax, utawa mail menyang Bagian Hubungan Publik lan Pendengaran Umum Divisi Promosi Budaya lan Seni.

Formulir aplikasi pariwaraPDF

Tenggat wektu aplikasi

4 wulan sadurunge wulan terbitan (7 April, Juli, Oktober, Januari) (Elinga yen ruang pariwara kebak sadurunge tenggat wektu)

Babagan pambayaran

Faktur bakal dikirim bareng karo majalah, mula mbayar kanthi transfer kabel sajrone 2 minggu sawise invoice teka.
Ragad transfer kudu ditanggung dening pelamar.

Download macem-macem bahan

Pedoman Pariwara Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward PDF

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "Pedoman Pariwara" lebah ART "PDF

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" Formulir Aplikasi Pariwara (No. XNUMX Gaya)PDF

Informasi babagan pariwara "ART bee HIVE", makalah informasi babagan budaya lan seni ing Ota WardPDF

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" Lingkungan Data PariwaraPDF

Aplikasi / Enquiry

Bagian Hubungan Umum lan Krungu Umum, Divisi Promosi Budaya lan Seni, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Ota-kumin Plaza
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150

Ukuran iklan lan dhaptar rega

Ukuran pariwara 76 bingkai dawa 48 mm x jembaré XNUMX mm
* Panggonan: Sisih tengah (3 kaca) lan sisih mburi (4 kaca) Ngisor kaca (total 10 bingkai)
Diagram tata letak pariwara

Dhaptar rega

XNUMX. XNUMX.Ragad pariwara (regane kalebu pajak)

(A) Acara sing dianakake ing Aprico, Plaza, lan Hutan Budaya
* Yen sampeyan pengin nggawe iklan kanthi konten sing padha kanthi terus, diskon standar bakal ditrapake.
Nang (kaca 3)
Nomer pigura 1 kaping Kaping 2 saurutan Kaping 3 saurutan Kaping 4 saurutan
1 bingkai 25,000 yen 23,750 yen 23,125 yen 22,500 yen
2 bingkai 50,000 yen 47,500 yen 46,250 yen 45,000 yen
3 bingkai 75,000 yen 71,250 yen 69,375 yen 67,500 yen
4 bingkai 100,000 yen 95,000 yen 92,500 yen 90,000 yen
5 bingkai 125,000 yen 118,750 yen 115,625 yen 112,500 yen
Sisih mburi (kaca 4)
Nomer pigura 1 kaping Kaping 2 saurutan Kaping 3 saurutan Kaping 4 saurutan
1 bingkai 30,000 yen 28,500 yen 27,750 yen 27,000 yen
2 bingkai 60,000 yen 57,000 yen 55,500 yen 54,000 yen
3 bingkai 90,000 yen 85,500 yen 83,250 yen 81,000 yen
4 bingkai 120,000 yen 114,000 yen 111,000 yen 108,000 yen
5 bingkai 150,000 yen 142,500 yen 138,750 yen 135,000 yen
(B) Pariwara perusahaan / organisasi lan bisnis lan kelas sing ditindakake dening individu sing ora kalebu (A) (Contone: pameran solo, kelas piano, kelas lukisan)
* Yen sampeyan pengin nggawe iklan kanthi konten sing padha kanthi terus, diskon standar bakal ditrapake.
Nang (kaca 3)
Nomer pigura 1 kaping Kaping 2 saurutan Kaping 3 saurutan Kaping 4 saurutan
1 bingkai 30,000 yen 28,500 yen 27,750 yen 27,000 yen
2 bingkai 60,000 yen 57,000 yen 55,500 yen 54,000 yen
3 bingkai 90,000 yen 85,500 yen 83,250 yen 81,000 yen
4 bingkai 120,000 yen 114,000 yen 111,000 yen 108,000 yen
5 bingkai 150,000 yen 142,500 yen 138,750 yen 135,000 yen
Sisih mburi (4 sisi)
Nomer pigura 1 kaping Kaping 2 saurutan Kaping 3 saurutan Kaping 4 saurutan
1 bingkai 35,000 yen 33,250 yen 32,375 yen 31,500 yen
2 bingkai 70,000 yen 66,500 yen 64,750 yen 63,000 yen
3 bingkai 105,000 yen 99,750 yen 97,125 yen 94,500 yen
4 bingkai 140,000 yen 133,000 yen 129,500 yen 126,000 yen
5 bingkai 175,000 yen 166,250 yen 161,875 yen 157,500 yen

XNUMX. XNUMX.Ragad pariwara

Nalika nggawe data pariwara ing asosiasi kita, ragad nggawe 1 yen (ora kalebu pajak) bakal dikenani biaya dhewe.

liyane

  • Bisnis sing disponsori lan disponsori dening asosiasi iki bakal nyuda jumlah biaya pariwara ing ndhuwur kanthi 50%.
  • Kirimake kiriman liwat e-mail kanthi data lengkap.
  • Gumantung ing konten pariwara, kita bisa nolak ngirim.