Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Proyek Opera (a.k.a. Aprico Opera)

"Proyek Opera" minangka proyek partisipasi komunitas sing diluncurake dening asosiasi ing taun 2019 kanthi tujuan nindakake opera lengkap ing panggung karo musisi profesional.Kita ngarahake kanggo ngirim kemegahan "manufaktur" liwat "opera" ing ngendi wong urip bebarengan lan nggawe kreatifitas lan ekspresif dhewe.

Informasi rekrutmen

[Rekrutmen diwiwiti saka 5/1] Lokakarya Perencana Konser Junior Part.3 <Public Relations/Advertisement Edition>

Informasi kinerja

Operetta "Die Fledermaus", disusun dening J. Strauss II, lengkap

Twitter resmi wis lair!

Kita wis mbukak akun Twitter resmi kanggo Proyek Opera!
Ing mangsa ngarep, kita bakal terus nyedhiyakake informasi sing dibutuhake, kayata status kegiatan proyek opera.
Mangga tindakake kita!

Jeneng akun: [Resmi] OPERA ing Ota, Tokyo (jeneng umum: Aprico Opera)
ID akun: @OtaOPERA

Twitter Resmi Opera Aprikojendhela liyane