Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

PROYEK OPERA TOKYO OTA

Logo PROYEK TOKYO OTA OPERA

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward wis nganakake proyek opera telung taun wiwit taun 2019.
Proyek iki minangka proyek jinis partisipasi penghuni bangsal, sing nambah saben taun, lan diwiwiti minangka proyek kanggo nindakake opera lengkap ing taun katelu.Kita uga tujuan kanggo nyedhiyakake kesempatan kanggo warga pendhapa kanggo ngurmati lan melu kerja ing opera kanthi luwih tliti.
Mangga deleng ing ngisor iki kanggo isine saben taun!

Panjadwal: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Grant: Penciptaan Wilayah Yayasan Gabungan Umum
Kerja sama produksi: Toji Art Garden Co., Ltd.