Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Proyek Opera

"Proyek Opera" minangka proyek sing ditindakake dening warga pendhapa, lan minangka proyek sing diwiwiti asosiasi ing taun 2019 kanthi tujuan ngadeg ing panggung kanthi pemain profesional lan nampilake opera lengkap.Kita ngarahake kanggo ngirim kemegahan "manufaktur" liwat "opera", sing digawe nalika wong urip bebarengan lan nggawe kreatifitas lan ekspresif.