Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Babagan asosiasi

Panjaluk kanggo kabeh pengunjung pagelaran sing disponsori asosiasi

XNUMX. XNUMX.Langkah-langkah kontrol infeksi dhasar

Kita njaluk kabeh operator lan pengunjung sing melu fasilitas lan pagelaran supaya kerja sama karo langkah-langkah pencegahan infeksi dhasar ing ngisor iki.

  • Minangka aturan umum, nganggo topeng sawayah-wayah.
  • Sak tenane ngresiki tangan lan ngumbah tangan.
  • Coba nyuda obrolan (aja bengok-bengok) lan tata cara batuk.
  • Kita bakal ngupayakake ventilasi.
  • Intine, mangan lan ngombe dilarang.
  • Kita bakal aktif nggunakake aplikasi konfirmasi kontak (COCOA) Kementerian Kesehatan, Tenaga Kerja lan Kesejahteraan.
  • Kita bakal ngetrapake pangukuran suhu lan njupuk langkah-langkah kayata ngenteni ing omah yen demam panas (*) dibandhingake karo demam normal utawa yen sampeyan ngalami gejala ing ngisor iki.
    • Gejala kayata batuk, dispnea, malaise umum, tenggorokan, irung / irung, irung rasa / kelenjar, nyeri sendi / otot, diare, mutah, lsp.
    • Nalika ana kontak cedhak karo tes PCR positif
    • Yen ana watesan imigrasi, riwayat kunjungan menyang negara / wilayah sing mbutuhake wektu pengamatan sawise mlebu, lan kontak cedhak karo warga sajrone rong minggu kepungkur, lsp.
      * Contone standar "yen ana panas sing luwih dhuwur tinimbang panas normal" …… Nalika ana panas 37.5 ° C utawa luwih dhuwur utawa XNUMX ° C utawa luwih dhuwur tinimbang panas normal

XNUMX. XNUMX.Dhukungan mbalekake nalika kinerja ditundha utawa dibatalake

Yen kinerja ditundha utawa dibatalake lan ngasilake dana, kita bakal ngirim cara pengembalian dana liwat surat utawa email.Mangga tindakake pandhuan lan ngrampungake prosedur sajrone periode panrima mbalekake.Jumlah sing bisa dibalekake mung rega tiket lan biaya ngasilake tiket sing ditanggepi.Elinga yen biaya tuku (kuitansi smartphone, kuitansi toko, layanan kurir) ora ditrapake.