Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Akses lalu lintas

Akses lalu lintas

Lokasi 〒143-0024
2-10-1, Central, Ota-ku, Tokyo
informasi kontak TEL: 03-3772-0700
Pusat Informasi TEL: 03-3772-0740
FAX: 03-3772-7300
Jam Opening 9: 00-22: 00

* Amarga perpanjangan kahanan darurat, wektu tutup bakal jam 20:00.

Klik kene kanggo rincian

* Pusat Informasi (Sudut Buku / Sudut Multimedia) 9: 00-19: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Kamis kaping 2 saben wulan (utawa sesuk yen preinan)
Dina tertutup sementara
Periode pengaturan khusus (pusat informasi)

PETA (Peta Google)

pandhuan lalu lintas

Sepur

  • Udakara 16 menit mate saka Exit West Station Omori ing Jalur JR Keihin Tohoku
  • Udakara 23 menit mlaku-mlaku saka Stasiun Ikegami ing Jalur Tokyu Ikegami

Bus

  • Saka Stasiun Omori West Exit ing JR Keihin Tohoku Line, numpak Bis Tokyu sing arep "Ikegami" banjur mudhun ing "Ota Bunkanomori" lan mlaku nganti 1 menit.
  • Saka Stasiun Ikegami ing Tokyu Ikegami Line, numpak Bis Tokyu sing arep menyang "Omori" banjur mudhun ing "Ota Bunkanomori" banjur mlaku-mlaku sajrone 1 menit.

Babagan panggunaan parkir lan parkir sepeda

Ana parkir mbayar kanggo pangguna ing lantai paling ngisor 1.
Kapasitas: 30
Regane: 1 yen saben 30 menit (gratis suwene 100 menit)
Watesan dhuwur: 2.8m (sawetara 2.3m)

Uga ana parkir sepeda gratis kanggo pangguna ing lantai XNUMX.

Babagan tanpa alangan

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara