Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Studio Olahraga XNUMXst (Ruangan Latihan)

写真
Studio Olahraga XNUMXst (Ruangan Latihan)

Ringkesan fasilitas lan peralatan

Bisa digunakake kanggo ballet, téater lan aerobik, senam, joget ballroom, tai chi, tenis meja, lsp.
TV monitor aula uga wis diinstal, dadi sampeyan bisa nggunakake sadurunge tampilane utawa sajrone gladhen.

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 40 wong
  • Area: Udakara 78 meter persegi (6.6m x 11.8m)

Peralatan duweke (gratis)

  • mesin
  • kursi
  • Papan tulis
  • Loker kayu
  • Cermin tembok (2 sisi)
  • Pagar balet
  • Monitor (mung kasedhiya nalika nggunakake ruang tunggu aula)

Peralatan tambahan (dikenani biaya)

  • Piranti audio
  • Tikar regangan
  • Tikar balet

Cathetan

  • Alat musik ora bisa digunakake.
  • Nalika digunakake kanggo nari, sepatu nganggo kancing, wit pinus, lilin, lan liya-liyane ora bisa digunakake.

Studio Olahraga kaping XNUMX (Squash Court)

写真
Studio Olahraga kaping XNUMX (Squash Court)

Ringkesan fasilitas lan peralatan

Ana siji jas labu sing bisa digunakake kanthi bebas.

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 2 wong
  • Area: udakara 68 meter persegi
  • Ragad panggunaan: 700 yen / jam

Peralatan duweke (gratis)

  • Rak (2)
  • Bal squash
  • Ganti kamar (kanthi loker keypad angka)

Peralatan tambahan (dikenani biaya)

  • Pancuran koin

ご 利用 に つ い て

  • Amarga jas squash, mula ora ana internet, nanging uga bisa digunakake kanggo bulutangkis.
  • Yen sampeyan pengin digunakake kanggo squash, sampeyan bisa nggawe reservasi liwat telpon utawa ing counter "Ota Bunkanomori" wiwit jam 10 esuk XNUMX dina sadurunge tanggal panggunaan.
  • Nalika digunakake kanggo bulu tangkis, reservasi ditampa ing telpon lan counter "Ota Bunkanomori" wiwit jam 10 esuk rong dina sadurunge tanggal panggunaan.
  • Sampeyan bisa nggunakake nganti 2 jam ing dina kerja lan nganti 1 jam nalika Setu, Minggu, lan preinan.
  • Mangga nggawa sepatu njero ruangan lan sandhangan gym.
  • Ayo rampung muter lan bersihake 5 menit sadurunge wektu pungkasan.
  • Kanggo nyegah kacilakan lan cilaka, ora ana siji liyane kajaba rong pemain sing kudu mlebu pengadilan.
  • Siswa sekolah dhasar kudu dikancani karo wali.
  • Mangga tuku tiket ing mesin penjual tiket ing dina panggunaan lan pasang ing meja.

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Studio olahraga kaping 1
(Ruangan gladhen)
1,500 / 1,800 2,300 / 2,800 3,100 / 3,700 6,900 / 8,300

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Studio olahraga kaping 1
(Ruangan gladhen)
1,800 / 2,200 2,800 / 3,400 3,700 / 4,400 8,300 / 10,000

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Dhaptar Peralatan Ancillary Bunka no Mori Sports StudioPDF

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara