Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Ana 1 ruang rapat kanthi ukuran beda-beda, wiwit tanggal 4 nganti 4.
Ruang rapat kaping 1 lan 2 bisa digunakake dadi siji ruangan kanthi mbusak partisi lan nyambungake.
Ruang rapat nomer telu yaiku meja bundhas khusus.
Gunakake kanggo rapat, ruang latihan, sesi sinau, lsp.

写真
Ruang rapat 1
写真
Ruang rapat 2
写真
Ruang rapat 3
写真
Ruang rapat 4

Informasi dhasar

Jeneng fasilitas Kapasitas Area sing digunakake (meter persegi)
Ruang rapat 1 30 人 Udakara 52.1
Ruang rapat 2 30 人 Udakara 64.7
Ruang rapat 3 25 人 Udakara 75.2
Ruang rapat 4 20 人 Udakara 39.7

Peralatan duweke (gratis)

  • Meja, kursi
  • Lectern (mung 1, 2, 4)
  • Papan putih, layar
  • Piranti mikropon konferensi
  • Panci banyu panas, kyusu, nampan, banyu panas
  • Gantung gantungan

Cathetan

  • Acara sing rame banget bisa ditolak gumantung saka panggunaan ruangan ing sisih liya.
  • Praktek musik, lsp. Ora bisa digunakake ing ruang konferensi kaping 1, 2, lan 3.
  • Yen sampeyan pengin nggunakake peralatan mikropon, wenehana ngerti dhisik.

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Ruang rapat 1 960 / 1,100 1,900 / 2,300 2,900 / 3,400 5,760 / 6,800
Ruang rapat 2 1,200 / 1,400 2,400 / 2,900 3,600 / 4,300 7,200 / 8,600
Ruang rapat 3 1,800 / 2,200 3,700 / 4,400 5,500 / 6,600 11,000 / 13,200
Ruang rapat 4 720 / 860 1,400 / 1,700 2,100 / 2,600 4,220 / 5,160

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Ruang rapat 1 1,200 / 1,300 2,300 / 2,800 3,500 / 4,100 6,900 / 8,200
Ruang rapat 2 1,400 / 1,700 2,900 / 3,500 4,300 / 5,200 8,600 / 10,300
Ruang rapat 3 2,200 / 2,600 4,400 / 5,300 6,600 / 7,900 13,200 / 15,800
Ruang rapat 4 860 / 1,000 1,700 / 2,000 2,500 / 3,100 5,100 / 6,200

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Download minangka PDF terlampirPDF

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara