Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Studio musik kaping XNUMX

Foto Studio Musik kaping XNUMX

Ringkesan fasilitas lan peralatan

Bisa digunakake kanggo paduan suara, latihan alat musik, joget ballroom, drama, ballet, senam ringan, lsp.

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 20 wong
  • Area: udakara 52 meter persegi

Peralatan duweke (gratis)

  • mesin
  • kursi
  • Cermin tembok
  • Stand musik

Peralatan tambahan (dikenani biaya)

  • Piranti audio
  • Piano sing lurus
  • Tikar regangan
  • Tikar balet

Cathetan

  • Yen sampeyan pengin latihan band, coba nggawa alat musik sampeyan dhewe.
  • Nalika digunakake kanggo nari, sepatu nganggo kancing, wit pinus, lilin, lan liya-liyane ora bisa digunakake.
  • Tikar balet bakal dilebokake lan diresiki dening pelanggan kanthi tepat wektu.

Studio musik kaping XNUMX

Ringkesan fasilitas lan peralatan

Studio sing khusus kanggo musik skala penuh.
Bisa digunakake kanggo paduan suara, alat musik, lan latihan band.

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 20 wong
  • Area: udakara 57 meter persegi

Peralatan duweke (gratis)

  • mesin
  • kursi
  • Stand musik

Peralatan tambahan (dikenani biaya)

  • Piranti audio
  • Piano sing lurus
  • Gitar amp
  • Bass amp
  • keyboard
  • Drum set lsp.

Cathetan

  • Ora bisa digunakake kanggo ballet, drama, joget, senam, joget ballroom, utawa latihan drum Jepang.

Studio musik kaping XNUMX

Ringkesan fasilitas lan peralatan

Iki minangka studio kanthi anti-kedap swara supaya sampeyan bisa latihan drum Jepang.
Uga bisa digunakake kanggo latihan alat musik, ballet, ballroom, drama, senam, lsp.

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 15 wong
  • Area: udakara 48 meter persegi

Peralatan duweke (gratis)

  • mesin
  • kursi
  • Stand musik

Peralatan tambahan (dikenani biaya)

  • Piranti audio
  • Drum Jepang
  • Tikar babagan lsp.

Cathetan

  • Yen sampeyan pengin latihan band, coba nggawa alat musik sampeyan dhewe.
  • Nalika digunakake kanggo nari, sepatu nganggo kancing, wit pinus, lilin, lan liya-liyane ora bisa digunakake.

Informasi babagan rencana panggunaan

Studio musik kaping 1

Latihan nari

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Peralatan liyane / dituduhake Kaset radio MD / CD 1 400
gunggunge 400 ~

Laku piano

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Piranti studio musik Piano sing lurus 1 500
gunggunge 500 ~

Senam (kanggo 5 wong)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Peralatan liyane / dituduhake Tikar regangan 1 500
gunggunge 500 ~

Studio musik kaping XNUMX

Laku piano

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Piranti studio musik Piano sing lurus 1 500
gunggunge 500 ~

Latihan band (kanthi vokal)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Piranti studio musik Alat musik disetel 1 2,000
gunggunge 2,000 ~

Laku vokal

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Piranti studio musik Sistem alamat umum 1 500
Mikropon dinamis 1 500
gunggunge 1,000 ~

Studio musik kaping XNUMX

Latihan nari

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Peralatan liyane / dituduhake Kaset radio MD / CD 1 400
gunggunge 400 ~

Senam (kanggo 5 wong)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Peralatan liyane / dituduhake Tikar regangan 5 500
gunggunge 500 ~

Praktek band kuningan

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Fasilitas gratis kursi 20 0
Stand musik 20 0

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target esuk
(9:30 ~
11:30)
XNUMX sore
(12:00 ~
14:00)
XNUMX sore
(14:30 ~
16:30)
Wengi XNUMX
(17:00 ~
19:00)
Wengi XNUMX
(19:30 ~
21:30)
Studio musik kaping 1 (20 wong / 52㎡) 1,400 bingkai (XNUMX jam) XNUMX
Studio musik kaping 2 (20 wong / 57㎡) 1,500 bingkai (XNUMX jam) XNUMX
Studio musik kaping 3 (15 wong / 48㎡) 1,300 bingkai (XNUMX jam) XNUMX

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target esuk
(9:30 ~
11:30)
XNUMX sore
(12:00 ~
14:00)
XNUMX sore
(14:30 ~
16:30)
Wengi XNUMX
(17:00 ~
19:00)
Wengi XNUMX
(19:30 ~
21:30)
Studio musik kaping 1 (20 wong / 52㎡) 1,700 bingkai (XNUMX jam) XNUMX
Studio musik kaping 2 (20 wong / 57㎡) 1,800 bingkai (XNUMX jam) XNUMX
Studio musik kaping 3 (15 wong / 48㎡) 1,600 bingkai (XNUMX jam) XNUMX

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Dhaptar Peralatan Ancillary Bunka no Mori Music StudioPDF

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara