Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Jumlahe kursi udakara 170, lan sebagean jubin munggah dadi panggung.
Saliyane ceramah lan presentasi, bisa uga digunakake kanggo lokakarya, lokakarya, pesta lan resepsi.Uga bisa digunakake kanggo pameran karya susun kembang.

写真
Kahanan ngunggahake panggung
写真
Aula cilik

Informasi dhasar

Area total Kira-kira 198 meter persegi (11.5m x 16m)
Kapasitas Konser / Presentasi: Udakara 170 wong (mung kursi)
Lokakarya / Lokakarya: 80 wong (nggunakake meja)
Tari partai: 100 wong (lungguh) / 150 wong (ngadeg)
Panggung Frontage 11.5m, ambane 4.0m jinis sing nyedhak (0.0m, 30.0m, 60.0m)

Peralatan duweke (gratis)


Ruangan cadhangan bale cilik

Tirai panggung "Festival" dening Masaru Teraishi
Layar, kursi musik, meja, kursi, papan tulis
Ketel, kyusu, nampan, ngombe banyu panas, pancing gantungan, baton, lan kamar ganti.

liyane

  • Earphone kanggo gangguan pendengaran, piranti kalebu malih (variabel wektu nalika kebak: 0.95 nganti 1.15 detik)

Cathetan

  • Nalika digunakake kanggo nari, sepatu nganggo kancing, wit pinus, lilin, lan liya-liyane ora bisa digunakake.
  • Amarga kedap swara ora sampurna, kita bisa nolak nggunakake acara kasebut kanthi swara banter (drum, perkusi, instrumen kuningan, lsp).
  • Ora ana panel pameran nalika digunakake ing pameran karya susunan kembang.

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Sadurunge nggunakake

Ana rong jinis gumantung saka konten panggunaan, lan biaya panggunaan fasilitas beda-beda.

XNUMX. Gunakake pagelaran lan rapat

Nalika digunakake kanggo recital, lokakarya, pesta, tari, lan acara liyane sing ora cocog karo panggunaan pameran.

XNUMX. Panggunaan pameran

Nalika digunakake ing pameran kayata ikebana lan patung.

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Aula cilik: Rali performa 3,900 / 4,700 7,800 / 9,300 11,700 / 14,000 23,400 / 28,000
Aula cilik: Pameran - - - 11,900 / 11,900

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Aula cilik: Rali performa 4,700 / 5,600 9,400 / 11,200 14,000 / 16,800 28,100 / 33,600
Aula cilik: Pameran - - - 14,300 / 14,300

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Download minangka PDF terlampirPDF

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara