Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Saliyane latihan panggung, bisa digunakake kanggo latihan paduan suara, joget jazz, aerobik, lsp.Ana tembok lan bar pelajaran ing tembok.

写真
Ruangan gladhen
写真
Ruangan gladhen

Informasi dhasar

Total area: Kira-kira 105.9 meter persegi (11.8m x 8.9m)
Kapasitas: 54 wong

Peralatan duweke (gratis)

  • Panjang (permukaan tembok)
  • Bar pelajaran
  • Meja, kursi
  • papan tulis
  • Stand musik
  • Gantung gantungan
  • Rak sepatu

Cathetan

  • Nalika digunakake kanggo nari, sepatu nganggo kancing, wit pinus, lilin, lan liya-liyane ora bisa digunakake.
  • Praktek musik nggunakake ampli lsp ora bisa ditindakake.
  • Ora bisa digunakake kanggo tujuan liyane kajaba praktik, kayata format recital utawa acara karo pamirsa.
  • Mangan lan ngombe ing ruang latihan ora diidini.
  • Elinga yen panggunaan timpani, perkusi, lsp bisa uga ora kasedhiya gumantung saka kahanan panggunaan ruangan liyane.

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Ruangan gladhen 2,100 / 2,500 4,100 / 4,900 6,200 / 7,400 12,400 / 14,800

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Ruangan gladhen 2,500 / 3,000 4,900 / 5,900 7,400 / 8,900 14,900 / 17,800

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Download minangka PDF terlampirPDF

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara