Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Bisa digunakake kanggo olahraga kayata tenis, basket, bulu tangkis, voli, tenis meja, judo, lan kendo.

写真
写真

Informasi dhasar

Area: udakara 755.5 meter persegi

Peralatan duweke (gratis)

  • Versi skor
  • papan tulis
  • Ganti kamar (peralatan shower, loker, rak sepatu)

Cathetan

  • Mangga nggawa sepatu olahraga bal lan rak olahraga dhewe kanggo saben kompetisi.
  • Mangan lan ngombe dilarang ing kamar.
  • Sampeyan udakara 1 menit kanggo ngresiki jaring lsp saben sisih.
  • Elinga yen wektu panggunaan kalebu wektu reresik.
  • Yen sampeyan nggunakake kamar pangowahan, wenehi wektu supaya akeh wektu sing tepat kanggo wektu nutup.
  • Ora bisa digunakake nalika mbukak lawang.
  • Ora ana peralatan panas lan adhem.

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Gimnasium 3,000 / 3,600 6,000 / 7,300 9,100 / 10,900 18,100 / 21,800

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Gimnasium 3,600 / 4,300 7,200 / 8,800 10,900 / 13,100 21,700 / 26,200

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Download minangka PDF terlampirPDF

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara