Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Aula iki cocog kanggo konser, drama, presentasi musik, ceramah, lsp.

写真
Sisih ngarep: Kanthi soundboard metu
写真
Kanthi langsir lengen klambi lan sandiworo karakter
写真
Kursi pamirsa

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 259 wong (kalebu 251 kursi tetep lan 8 kursi sementara)
  • Area aula: Udakara 549.4 meter persegi
  • Total area panggung: Udakara 172 meter persegi
  • Area sing efektif ing panggung: Kira-kira 121.5 meter persegi
Panggung Frontage 11m Dhuwur 6m ambane 7m
Piano (Steinway Semicon C227)
Dalang gedhe
Tirai tengah
Tirai lengen klambi
Tirai panggung
Reflektor akustik
3 bathi gantung
Alat Peraga
Lampu   Konsol lampu
  Panel operasi lengen panggung
Lampu wates
2 baris lampu penundaan
Lampu cakrawala ndhuwur
Cahya Horizont Ngisor
lampu langit-langit
Lampu sisih ngarep
2 lampu pin tengah
akustik Tabel pangaturan swara  
Mikropon
mikropon nirkabel
Mikrofon gantung 3 titik
Speaker proscenium
Pamicara Ronto
Speaker bouncing
Pamicara panggung, lsp.

Peralatan Foyer

  • Meja tiket
  • Meja prasmanan (kanthi pasokan banyu lan wastafel)
  • bangku

Cathetan

  • Ing kasus "mung nggunakake panggung aula", kursi lan foyer penonton ora bisa digunakake.
  • Dilarang ngrokok ing aula.
  • Sampeyan ora bisa mangan utawa ngombe ing kursi bale utawa ing panggung.
  • Mobil ora bisa diparkir ing ngarep hotel.Sawise nggawa, coba gunakake parkiran lemah (dhuwur 2.8m, jembaré 2.3m, watesan 5m dawane).
  • Adegan asap ora kasedhiya.

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
bolongan
(259 kursi)
9,500 / 11,400 14,300 / 17,200 19,000 / 22,800 42,800 / 51,400
bolongan:
Mung panggung
4,800 / 5,800 7,100 / 8,500 9,500 / 11,400 21,400 / 25,700
Ruangan klamben XNUMX
(10 wong)
600 / 600 800 / 800 1,100 / 1,100 2,500 / 2,500
Ruangan klamben XNUMX
(10 wong)
600 / 600 800 / 800 1,100 / 1,100 2,500 / 2,500

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
bolongan
(259 kursi)
11,400 / 13,700 17,200 / 20,600 22,800 / 27,400 51,400 / 61,700
bolongan:
Mung panggung
5,800 / 7,000 8,500 / 10,200 11,400 / 13,700 25,700 / 30,900
Ruangan klamben 10 (XNUMX wong) 720 / 720 960 / 960 1,300 / 1,300 3,000 / 3,000
Ruangan klamben 10 (XNUMX wong) 720 / 720 960 / 960 1,300 / 1,300 3,000 / 3,000

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Dhaptar fasilitas prekara ing Aula BunkanomoriPDF

Gambar balai

Sketsa aula kabeh

写真

Sketsa aula kabehPDF

Gambar pamirsa aula

写真

Peta kursi HallPDF

Kamar ganti XNUMX lan XNUMX (lantai ruang bawah tanah XNUMX)

Kapasitas 10 wong ing saben kamar
Area bekas 22 meter persegi ing saben kamar
Piranti kamar ganti klamben Meja klamben, tampilan lengkap, loker, meja / kursi, shower unit, monitor

* Yen sampeyan butuh papan kanggo gladhen saliyane ruang ganti utawa ruang tunggu, sampeyan bisa uga nggawe reservasi prioritas kanggo fasilitas liyane (dikenai biaya), mula takon karo staf.

Informasi babagan rencana panggunaan

Konser piano (presentasi)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Panggung piano 1 8,000
Reflektor akustik 1 4,400
Lampu Sisih ngarep
Lan lampu sorot langit-langit
1 2,000
gunggunge 14,400 ~

Kuliah

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Panggung Lectern 1 500
Moderator ngadeg 1 300
Lampu Lampu penundaan kaping XNUMX 1 2,000
Lampu penundaan kaping XNUMX 1 2,000
Sisih ngarep
Lan lampu sorot langit-langit
1 2,000
gunggunge 6,800 ~

Presentasi balet

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Panggung Tikar balet 1 1,500
akustik Pamuter CD 1 1,000
Lampu Lampu penundaan kaping 1 1 2,000
Lampu penundaan kaping XNUMX 1 2,000
Lampu cakrawala ndhuwur 1 2,000
Cahya Horizont Ngisor 1 1,000
Sisih ngarep
Lan lampu sorot langit-langit
1 2,000
gunggunge 11,500 ~

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara