Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Gunakake kanggo pelajaran kayata upacara teh lan susunan kembang lan macem-macem rapat.

写真
写真

Informasi dhasar

* Gulung sisih bisa ditindakake

  kabeh kamar
(Kalebu ing antarane polong)
Kamar gaya Jepang pertama Ruangan gaya Jepang nomer loro Kamar teh
Kapasitas Jeneng 30 Jeneng 10 Jeneng 10 Jeneng 5
wilayah 25 tatami 10 tatami 10 tatami 4.5 tatami
Piranti duweke
(gratis)
· Mizuya
· Tsubo-niwa
· Meja kursi, bantal
· Dawane dawa
· Panci banyu panas
· Kyusu, banyu panas, Obon
· Piranti teh, piranti kembang
· Go, Shogi

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Kamar gaya Jepang kaping pisanan 300 / 360 600 / 740 900 / 1,100 1,800 / 2,200
Kamar gaya Jepang kaping pisanan 300 / 360 600 / 740 900 / 1,100 1,800 / 2,200
Kamar teh 600 / 720 1,200 / 1,400 1,800 / 2,200 3,600 / 4,320

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Kamar gaya Jepang kaping pisanan 360 / 440 720 / 880 1,100 / 1,300 2,200 / 2,600
Kamar gaya Jepang kaping pisanan 360 / 440 720 / 880 1,100 / 1,300 2,200 / 2,600
Kamar teh 720 / 860 1,400 / 1,700 2,200 / 2,600 4,300 / 5,200

Ragad panggunaan peralatan tambahan

(Satuan: Yen)

Jeneng instrumen Ragad panggunaan unit Cathetan
Pamuter kaset radio CD kanthi MD 440 Stasiun 1
Pamuter kaset radio CD 330 Stasiun 1

Kamar / kamar bergaya Jepang

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara