Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Kamar iki minangka spesifikasi atelier sing cocog kanggo produksi lukisan lan kerajinan.

写真
写真

Kamar seni

Informasi dhasar

  • Area: udakara 112.8 meter persegi
  • Kapasitas: 30 wong

Peralatan duweke (gratis)

  • Meja seni, kursi
  • Papan tulis, mejo guru
  • Panci banyu panas, Kyusu, banyu ngombe, nampan
  • Patung plester, model ngadeg
  • kuda-kuda
  • Gawe rak pangatusan
  • Litograf ngadeg
  • Gantungan gambar

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Kamar seni 1,100 / 1,300 2,200 / 2,600 3,200 / 3,900 6,500 / 7,800

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Kamar seni 1,300 / 1,600 2,600 / 3,100 3,800 / 4,700 7,800 / 9,400

Ragad panggunaan peralatan tambahan

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Jeneng instrumen Ragad panggunaan unit Cathetan
Proyektor video 3,300 1 set Aula cilik, ruang pameran,
Nuduhake ruangan rapat
O. H. P 1,100 Stasiun 1
Proyektor geser 1,100 Stasiun 1
Proyektor 16mm 1,100 1 set

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara