Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Bisa digunakake kanggo kuliah, lokakarya, pesta, recital piano, tarian ballroom, pameran lan sales spot.

Foto kamar serbaguna
Foto kamar serbaguna
Foto ing ngarep ruangan serbaguna

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 234 wong (nalika lungguh) 300 wong kanggo dhaharan, lsp.
  • Area: udakara 313 meter persegi
  • Dhuwur: 3.8 meter

Fasilitas

Peralatan duweke (gratis)

  • Meja, kursi, papan putih
  • lemari
  • Pemanas banyu (kanthi ceret, cangkir teh, panci)
  • Cermin tembok
  • Gantungan rel gambar kanggo pameran

Peralatan tambahan (dikenani biaya)

  • Piano (Grand Piano: Yamaha C5L)
  • Piranti lampu
  • Pemanas banyu (kanthi ceret, cangkir teh, panci)
  • Peralatan AV, mikropon
  • Pantry (kulkas, mesin es, lsp), lsp.

Cathetan

  • Ruang serbaguna ora duwe ruang tunggu sing khusus, nanging yen sampeyan butuh papan kanggo gladhen utawa ruang tunggu, sampeyan bisa uga nggawe reservasi prioritas kanggo ruangan liyane (dikenai biaya), mula takon karo staf.
  • Sampeyan bisa uga ora kasedhiya kanggo instrumen kuningan, instrumen perkusi, lan band kuningan.
    Hubungi staf kanggo rincian.

peta lantai

Diagram kamar multiguna

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Ruangan multiguna 7,400 / 8,900 11,200 / 13,400 14,900 / 17,900 33,500 / 40,200

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Ruangan multiguna 8,900 / 10,700 13,400 / 16,100 17,900 / 21,500 40,200 / 48,200

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Dhaptar Peralatan Ancillary Kamar Serbaguna Bunka no MoriPDF

Informasi babagan rencana panggunaan

Konser piano (presentasi)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Ruangan multiguna
Piranti
piano 1 2,000
Piranti audio / video 1 2,000
Lampu sorot / peralatan sing surem 1 2,500
gunggunge 6,500 ~

Kuliah

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Ruangan multiguna
Piranti
Piranti audio / video 1 2,000
Lectern 1 400
Piranti audio / video 1 200
nuduhake ·
Piranti liyane
proyektor 1 2,000
gunggunge 4,600 ~

Tari (latihan)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Ruangan multiguna
Piranti
Piranti audio / video 1 2,000
gunggunge 2,000 ~

Pesta pertukaran (pesta makan ringan)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kategori Jeneng peralatan digunakake Jumlah unit Fee
Ruangan multiguna
Piranti
Piranti audio / video 1 2,000
Lectern 1 400
Peralatan pantry 1 1,500
gunggunge 3,900 ~

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara