Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Aula gedhe kanthi tataran gedhe lan kursi sing jembar wis dievaluasi kanthi "gampang dideleng," "gampang dirungokake," lan "gampang ditindakake."Aula iki cocog kanggo konser, drama, lan macem-macem presentasi.

写真
"Kusu" dening Masaru Teraishi
写真
Limang panggung panggung deformasi
写真
Negara papan swara

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 509 kursi, 2 kursi kursi roda
  • Area aula: Udakara 901.3 meter persegi
  • Area panggung: Udakara 526.3 meter persegi
Panggung Frontage 15.0m Dhuwur 6.5m ambane 15.0m
Lengan ngisor: 14.8m, Lengan ndhuwur: 2.7m
piano
· Steinway (Fulcon)
· Yamaha CF3 (Fulcon)
Pendekatan sing apik
Pendekatan cilik
Tirai panggung pertama (merak)
Tirai panggung nomer loro (Kusu)
Limang panggung panggung deformasi
Tirai 16
Tombol 10
Jembatan lan menara portal
Papan operasi
11 macem-macem panel kontrol
Alat Peraga
Wakihanamichi
Reflektor akustik (organisasi gedhe / cilik)
Layar (5m x 12m)
Lampu Tyristor surem
Kanggo panggung (3kw x 216)
Kanggo kursi pamirsa (6kw x 4)
Cara memori (1000 memori adegan)
2 baris lampu sorot langit-langit
Lampu penundaan ndhuwur
3 baris lampu wates
Lampu cakrawala ngisor 1 baris
Lampu Horizont 2 larik
1 baris lampu ngarep sisih
(Apik lan ala 4 langkah)
Footlight (buku / Hanamichi)
4 baris lampu penundaan
Papan utama, papan dimmer, konsol lampu
Pratelan fader 80ch
Manual x 3 langkah
Lampu reflektor akustik
Baton entheng 2
Jembatan cahya 3
akustik Tabel pangaturan
Input: 24 sirkuit
Output: 8 klompok 21OUTAUX8, REC2
Pamuter CD
Pamuter MD
Submixer 2 Piranti mikropon gantung telung titik
Rak penguat daya x 3 (total output 12,250w) Speaker Proscenium 1
Speaker kolom sisih 2
Speaker panggung 2
Speaker ngarep 4
Speaker lipatan 6
Macem-macem pamicara monitor 4
Papan jack input / output
Papan tampilan output
Perekam pita 4
(Bukak 2, kaset 2)
Macem-macem mikropon
Macem-macem ngadeg
Maneka kode
effector
Pemancar / panrima nirkabel 6CH (band 800MHz)

Peralatan resepsi / foyer

  • Kaunter tiket, kursi lipat, papan tanda lsp.
  • Meja prasmanan (kanthi pasokan banyu lan wastafel), bangku

liyane

  • Earphone kanggo gangguan pendengaran, piranti kalebu malih (variabel wektu nalika kebak: 0.95 nganti 1.15 detik)

Cathetan

  • Ing kasus "mung nggunakake panggung aula", kursi lan foyer penonton ora bisa digunakake.
  • Dilarang ngrokok ing aula.
  • Sampeyan ora bisa mangan utawa ngombe ing kursi bale utawa ing panggung.

Ruangan ganti klambi gedhe XNUMX-XNUMX


Rencana lantai kamar ganti ganti aula gedhe

* Gulung sisih bisa ditindakake

  Kamar ganti 1 Kamar ganti 2 Kamar ganti 3 Kamar ganti 4 Kamar ganti 5
Kapasitas Jeneng 3 Jeneng 11 Jeneng 11 Jeneng 14 Jeneng 23
Wilayah lsp.
(Meter kothak)
11.9 24.5 26.2 41.4 50.8
Pangilon makeup 3 Pangilon makeup 5 Pangilon makeup 5 Pangilon makeup 8 Pangilon makeup 11
Piranti duweke
(gratis)
· Kamar Mandi (kanggo wong siji)
· Kamar pasokan banyu panas
· Tabel
· Bantal Jepang
· Kaca pangilon
Ky Kyusu, panci ceret
· Obon lan banyu panas
· Loker
· Gantung gantungan
· Papan tulis (mung kaping 5)
· Kursi kursi

Cathetan

  • Ana 5 kamar ganti ganti kanthi ukuran beda kayata kamar ganti kanggo aula gedhe.
  • Ora bisa digunakake dhewe.Mangga digunakake bebarengan karo aula gedhe.
  • Saliyane ruang ganti, ana kantor ruang ganti lan ruang tunggu kanggo pihak sing ngatur, sing bisa digunakake kanthi gratis.
  • Kita bakal ngutangi kantor ruang ganti ing dina panggunaan, mula priksa lan tekane para pelaku.
  • Kanggo nyegah nyolong, priksa manawa sampeyan ngunci ruangan nalika lowong.
  • Ndhaptar kamar ganti lan mbayar paling ora 2 dina sadurunge tanggal panggunaan.

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
bale gedhe 23,800 / 28,500 47,500 / 57,000 71,300 / 85,500 142,600 / 171,000
Aula Gedhe: Mung panggung 11,900 / 14,300 23,800 / 28,500 35,600 / 42,800 71,300 / 85,600
Kamar ganti XNUMX 240 / 240 480 / 480 720 / 720 1,440 / 1,440
Kamar ganti 2 480 / 480 960 / 960 1,400 / 1,400 2,840 / 2,840
Kamar ganti 3 480 / 480 960 / 960 1,400 / 1,400 2,840 / 2,840
Kamar ganti 4 780 / 780 1,600 / 1,600 2,300 / 2,300 4,680 / 4,680
Kamar ganti 5 960 / 960 1,900 / 1,900 2,900 / 2,900 5,760 / 5,760

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
bale gedhe 28,600 / 34,200 57,000 / 68,400 85,600 / 102,600 171,100 / 205,200
Aula Gedhe: Mung panggung 14,300 / 17,200 28,600 / 34,200 42,700 / 51,400 85,600 / 102,700
Kamar ganti XNUMX 280 / 280 580 / 580 860 / 860 1,700 / 1,700
Kamar ganti 2 580 / 580 1,200 / 1,200 1,700 / 1,700 3,400 / 3,400
Kamar ganti 3 580 / 580 1,200 / 1,200 1,700 / 1,700 3,400 / 3,400
Kamar ganti 4 940 / 940 1,900 / 1,900 2,800 / 2,800 5,600 / 5,600
Kamar ganti 5 1,200 / 1,200 2,300 / 2,300 3,500 / 3,500 6,900 / 6,900

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Download minangka PDF terlampirPDF

PETA Hall

Tata ruang panggung / klamben

Lantai 1

Gambar rencana tata letak

Lantai 2

Gambar rencana tata letak

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara