Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Ruang rapat

Foto kamar rapat Ruang rapat kaping XNUMX
Foto kamar rapat Ruang rapat kaping XNUMX
Foto kamar rapat Rapat rapat kaping XNUMX lan kaping XNUMX (negesake yen partisi wis dicopot)
Foto kamar rapat Ruang rapat kaping XNUMX lan XNUMX (karo meja)

Ringkesan fasilitas lan peralatan

Total ana XNUMX ruang rapat, sing bisa digunakake kanggo rapat, ceramah, lokakarya, pertemuan sosial, nonton video, pangaturan kembang, kaligrafi, kerajinan tangan, lsp.
Ruang rapat kaping 3 lan 4 bisa digunakake dadi siji ruangan kanthi partisi.

Informasi dhasar

Jeneng fasilitas Kapasitas Area bekas
Ruang rapat kaping 1 22 人 Udakara 40m2 (4.3m x 9.3m)
Ruang rapat kaping 2 38 人 Udakara 72m2 (7.7m x 9.3m)
Ruang rapat kaping 3 38 人 Udakara 72m2 (6.8m x 10.8m)
Ruang rapat kaping 4 38 人 Udakara 75m2 (6.9m x 10.8m)

Peralatan duweke (gratis)

  • mesin
  • kursi
  • Papan putih lan liya-liyane

ruang tunggu

Foto kamar ngenteni
Foto kamar ngenteni

Ringkesan fasilitas lan peralatan

Coba gunakake minangka ruang tunggu nalika nggunakake fasilitas liyane.
Ruang tunggu wae ora bisa disewa.

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 8 wong
  • Area: udakara 22 meter persegi

Peralatan duweke (gratis)

  • mesin
  • kursi
  • Loker
  • Gantungan jas

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Ruang rapat kaping 1
(22 wong / 40㎡)
800 / 1,000 1,200 / 1,400 1,600 / 1,900 3,600 / 4,300
Ruang rapat kaping 2
(38 wong / 72㎡)
1,400 / 1,700 2,100 / 2,500 2,800 / 3,400 6,300 / 7,600
Ruang rapat kaping 3
(38 wong / 72㎡)
1,500 / 1,800 2,200 / 2,600 3,000 / 3,600 6,700 / 8,000
Ruang rapat kaping 4
(38 wong / 75㎡)
1,500 / 1,800 2,200 / 2,600 3,000 / 3,600 6,700 / 8,000
ruang tunggu
(8 wong / 22㎡)
500 / 500 700 / 700 900 / 900 2,100 / 2,100

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Ruang rapat kaping 1
(22 wong / 40㎡)
960 / 1,200 1,400 / 1,700 1,900 / 2,300 4,300 / 5,200
Ruang rapat kaping 2
(38 wong / 72㎡)
1,700 / 2,000 2,500 / 3,000 3,400 / 4,100 7,600 / 9,100
Ruang rapat kaping 3
(38 wong / 72㎡)
1,800 / 2,200 2,600 / 3,100 3,600 / 4,300 8,000 / 9,600
Ruang rapat kaping 4
(38 wong / 75㎡)
1,800 / 2,200 2,600 / 3,100 3,600 / 4,300 8,000 / 9,600
ruang tunggu
(8 wong / 22㎡)
600 / 600 840 / 840 1,100 / 1,100 2,500 / 2,500

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Ruang Pertemuan Hutan Budaya / Daftar Peralatan Ancillary RoomPDF

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara