Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Pojok pameran

Iki minangka area pameran sing nggunakake bagean saka aula mlebu ing lantai 1.
Bisa digunakake kanggo pameran kayata lukisan, foto, ornamen, kaligrafi, lan susunan kembang.

Foto pojok pameran
Foto pojok pameran

Informasi dhasar

  • Area: udakara 125 meter persegi
  • Dhuwur: 4 meter

Peralatan duweke (gratis)

  • 18 panel pameran (1 lembar: jembaré 2.1 m x dhuwure 3m)
  • Gantungan disetel
  • Meja, kursi
  • Pemisahan sabuk sabuk

Cathetan

  • Elinga yen pameran kasebut bakal diatur kanthi mandhiri.
  • Ora bisa didol ing pojok pameran.
  • Amarga bagean balai mlebu bakal digunakake, mula kudu nggunakake pameran kanthi lorong sing aman.

Alun-alun

Minangka papan terbuka ing ngarep fasilitas Ota Bunkanomori.Bisa digunakake kanggo acara skala cilik.

Informasi dhasar

  • Area: udakara 185 meter persegi

Peralatan duweke (gratis)

  • Papan pasokan listrik (papan acara) 1 sirkuit

Cathetan

  • Kita ora duwe meja, kursi, tendha lsp.Mangga nyiyapake dening pangguna.

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Pojok pameran
(Kira-kira 125㎡)
1,500 / 1,800 2,300 / 2,800 3,100 / 3,700 6,900 / 8,300
Alun-alun
* Divisi wengi nganti 21:00
300 / 400 400 / 500 500 / 600 1,200 / 1,500

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Pojok pameran
(Kira-kira 125㎡)
1,800 / 2,200 2,800 / 3,400 3,700 / 4,400 8,300 / 10,000
Alun-alun
* Divisi wengi nganti 21:00
360 / 480 480 / 600 600 / 720 1,400 / 1,800

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Dhaptar Peralatan Ancillary Sudut Pameran Alas BudayaPDF

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara