Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Lokakarya kreatif kaping XNUMX: ruang masak

Studio Kreatif kaping XNUMX: Foto Ruang Masak
Studio Kreatif kaping XNUMX: Foto Ruang Masak
Studio Kreatif kaping XNUMX: Foto Ruang Masak
Studio Kreatif kaping XNUMX: Foto Ruang Masak

Ringkesan fasilitas lan peralatan

Yaiku kamar masak sing uga cocog kanggo pangguna kursi roda.
Saliyane kelas masak, uga bisa digunakake kanggo pangaturan kembang lan pangaturan kembang.

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 38 wong
  • Area: udakara 91 meter persegi

Peralatan duweke (gratis)

  • Countertop
  • kursi
  • Papan tulis
  • Set peralatan masak
  • kulkas

Studio Kreatif kaping XNUMX: Kamar Seni

Studio Kreatif kaping XNUMX: Foto Kamar Seni
Studio Kreatif kaping XNUMX: Foto Kamar Seni

Ringkesan fasilitas lan peralatan

Saliyane nggambar, bisa digunakake kanggo nggambar kayata cat banyu lan lukisan minyak.

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 40 wong
  • Area: udakara 100 meter persegi

Peralatan duweke (gratis)

  • mesin
  • kursi
  • 教卓
  • Papan tulis
  • Stand model
  • kuda-kuda

Lokakarya Kreatif Katelu: Ruang Kerajinan

Studio Kreatif kaping XNUMX: Foto Kamar Kerajinan
Studio Kreatif kaping XNUMX: Foto Kamar Kerajinan
Studio Kreatif kaping XNUMX: Foto Kamar Kerajinan

Ringkesan fasilitas lan peralatan

Bisa digunakake kanggo tembikar, kerajinan, patung, cetakan, kerajinan tangan, lsp.

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 32 wong
  • Area: udakara 88 meter persegi

Peralatan duweke (gratis)

  • Workbench
  • kursi
  • Guru, papan tulis

Peralatan tambahan (dikenani biaya)

  • Piranti seni keramik
  • Piranti kiln keramik
  • Cloisonne

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Lokakarya kreatif kaping 1 (ruang masak) 1,100 / 1,300 1,700 / 2,000 2,200 / 2,600 5,000 / 5,900
Studio kreatif kaping 2 (kamar seni) 1,200 / 1,400 1,900 / 2,300 2,500 / 3,000 5,600 / 6,700
Lokakarya Kreatif kaping 3 (Ruang Kerajinan) 1,100 / 1,300 1,700 / 2,000 2,200 / 2,600 5,000 / 5,900

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Lokakarya kreatif kaping 1 (ruang masak) 1,300 / 1,600 2,000 / 2,400 2,600 / 3,100 6,000 / 7,100
Studio kreatif kaping 2 (kamar seni) 1,400 / 1,700 2,300 / 2,800 3,000 / 3,600 6,700 / 8,000
Lokakarya Kreatif kaping 3 (Ruang Kerajinan) 1,300 / 1,600 2,000 / 2,400 2,600 / 3,100 6,000 / 7,100

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Dhaptar Peralatan Ancillary Bunka no Mori Creative StudioPDF

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara