Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Gunakake kanggo pameran kayata lukisan lan patung.Panel pameran bisa dipindhah.
Kanggo pameran cilik, bisa dipérang nganti 1 kamar saka ruang paméran 4 nganti ruang paméran kaping 4.Uga bisa digunakake kanggo lokakarya, lokakarya, pesta lan resepsi.

写真
Format rally
写真
kamar pameran
写真
kamar pameran

Informasi dhasar

Area total Kira-kira 372.9 meter persegi (17.4m x 21.5m)
Kapasitas Kanggo digunakake ing ruang latihan, lokakarya, lsp: 200 wong (nggunakake meja)
Kanggo pesta, lsp: 180 wong (lungguh), 250 wong (ngadeg)

Peralatan duweke (gratis)

Nalika nggunakake pameran

  • Panjang panel pameran 3m x jembaré 4m 22 lembar
  • Pameran ngadeg
  • Titik pameran

Umum kanggo pameran lan rapat

  • Gantungan gambar
  • Meja, kursi
  • papan tulis
  • Ketel banyu
  • Kyusu, nampan, banyu panas, gantungan gantungan

Cathetan

  • Gumantung saka panggunaan aula cilik ing jejere, kita bisa nolak acara sing rame banget.
  • Nalika digunakake kanggo nari, sepatu nganggo kancing, wit pinus, lilin, lan liya-liyane ora bisa digunakake.

Pola tata letak

Rencana lantai kamar pameran Plaza

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Sadurunge nggunakake

Ana rong jinis gumantung saka konten panggunaan, lan biaya panggunaan fasilitas beda-beda.

XNUMX. Panggunaan pameran

Nalika digunakake ing pameran kayata lukisan lan patung.

XNUMX. Gunakake rapat

Nalika digunakake kanggo lokakarya, pesta, tari, lan acara liyane sing ora cocog karo panggunaan pameran.Ora bisa digunakake ing bagean.

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Gunakake pameran - - - 23,600 / 23,600
Kamar pameran XNUMX nganti XNUMX - - - 5,900 / 5,900
Nggunakake rally 7,800 / 9,300 15,600 / 18,700 23,300 / 28,000 46,700 / 56,000

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Gunakake pameran - - - 28,300 / 28,300
Kamar pameran XNUMX nganti XNUMX - - - 7,100 / 7,100
Nggunakake rally 9,400 / 11,200 18,700 / 22,400 28,000 / 33,600 56,000 / 67,200

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Download minangka PDF terlampirPDF

 

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara