Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Aliran panggunaan

Kanggo nggunakake fasilitas kasebut, "Pendaftaran Pangguna Bersih Uguisu" dibutuhake.
Kanggo rincian, waca Sistem Pemanfaatan Fasilitas Umum Ota Ward "Uguisu Net".

Klik ing kene kanggo "Uguisu Net"

Priksa periode aplikasi, periode konfirmasi menang, lan periode pembayaran.

Ndhaptar lotre ing Uguisu Net (lotre komputer)

Ndhaptar lotre ing Uguisu Net (lotre komputer)
· Tanggal lan wektu lotre
3 dina 1 wulan sadurunge wulan panggunaan

· Periode lan metode aplikasi
Wiwit tanggal 4 nganti pungkasan wulan, 15 wulan sadurunge wulan panggunaan
Ndhaptar Uguisu Net

· Resepsi aplikasi
Internet, telpon, utawa saben jendela fasilitas rapat ing Ota Ward.

· Periode konfirmasi sing menang
Wiwit dina sawise dina lotre nganti tanggal 7 wulan sing padha
* Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode kasebut.

· Aplikasi / deadline panggunaan panggunaan
Wiwit dina sawise dina lotre nganti tanggal 15 wulan sing padha
Resepsi aplikasi / papan pambayaran
Jendhela Ota Bunkanomori utawa saben jendhela fasilitas rapat ing Ota Ward
9:00 nganti 19:00 (ora kalebu dina sing ditutup)
pesenan wis rampung
Kita bakal ngetokake formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Nganti 2 dina sadurunge tanggal panggunaan
Hubungi kami kanggo nggunakake peralatan sing ora disengaja.
Nganti dina iki
Mangga mbayar biaya peralatan insiden nalika check-in.

Ndhaptar dina gratis sawise lotre

Ndhaptar dina kosong sawise lotre rampung * Priksa kasedhiyan
· Periode aplikasi
Saka tanggal 8 nganti dina panggunaan

· Aplikasi / deadline panggunaan panggunaan
1. Nalika nglamar ing Uguisu Net
Sajrone 14 dina wiwit tanggal aplikasi.
(Nanging, yen kurang saka 17 dina sadurunge tanggal panggunaan, nganti 3 dina sadurunge tanggal panggunaan)
* Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode kasebut.
2. Nalika nglamar ing loket
Mbayar nalika aplikasi.
Resepsi aplikasi / papan pambayaran
Jendhela Ota Bunkanomori utawa saben jendhela fasilitas rapat ing Ota Ward
9:00 nganti 19:00 (ora kalebu dina sing ditutup)
pesenan wis rampung
Kita bakal ngetokake formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Nganti 2 dina sadurunge tanggal panggunaan
Hubungi kami kanggo nggunakake peralatan sing ora disengaja.
Nganti dina iki
Mangga mbayar biaya peralatan insiden nalika check-in.

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara