Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Cara aplikasi lan aliran panggunaan

Cara nggunakake ruangan

Aplikasi kanggo lotre fasilitas

<Ati-ati> Cara lotre (*) wis diowahi kanggo nyegah infeksi virus corona anyar.

Klik ing kene kanggo rincian babagan cara lotre

* Gulung sisih bisa ditindakake

Jeneng Muroba bolongan
Ruangan multiguna
Pojok pameran
Kamar kerajinan Alun-alun Studio olahraga kaping 1
Kabeh studio musik
Ruang masak / kamar seni / kamar gaya Jepang
Kabeh ruangan rapat / ruang tunggu
Cara lotre Kita bakal nggambar persil ing ruangan serbaguna Ota Bunkanomori.
* Sampeyan ora bisa ndhaptar ing Uguisu Net.
Warbler net
(Lotre komputer)
Periode / metode aplikasi Resepsi ditampa ing ruang serbaguna ing lantai 9 ing Ota Bunkanomori wiwit jam 20:10 nganti 00:XNUMX ing dina lotre. Saka tanggal 4 nganti pungkasan wulan, 15 wulan sadurunge wulan panggunaan, aplikasi ing Net Uguisu utawa ing saben jendhela fasilitas ing Ota Ward.
Tanggal lotre 6 wulan kaping pisanan sadurunge wulan panggunaan (1 mung ing wulan Januari) 3 wulan kaping pisanan sadurunge wulan panggunaan (1 mung ing wulan Januari) 4 wulan kaping pisanan sadurunge wulan panggunaan (1 mung ing wulan Januari) 3 dina 1 wulan sadurunge wulan panggunaan
Menang periode konfirmasi Ora ana Saka dina sawise tanggal lotre nganti tanggal 7 wulan sing padha (pembatalan bakal ditindakake kanthi otomatis sawise periode)
Aplikasi kanggo digunakake
· Tenggat wektu pambayaran
Saka tanggal lotre nganti tanggal 15 wulan sing padha
(Dibatalake sawise periode)
Wiwit dina sawise dina lotre nganti tanggal 15 wulan sing padha
Papan resepsi aplikasi
· Wektu resepsi
Alas Budaya Daejeon
9:00 nganti 19:00 (kalebu dina Setu lan Minggu)
Alas Budaya Daejeon
9:00 nganti 19:00 (kalebu dina Setu lan Minggu)

Sarana rapat parsial lan fasilitas taman ing pendhapa
9: 00-17: 00

Aplikasi kanggo fasilitas kosong

<Ati-ati> Cara lotre (*) wis diowahi kanggo nyegah infeksi virus corona anyar.

Klik ing kene kanggo rincian babagan cara lotre

* Gulung sisih bisa ditindakake

Jeneng Muroba bolongan
Ruangan multiguna
Pojok pameran
Kamar kerajinan Alun-alun Studio olahraga kaping 1
Kabeh studio musik
Ruang masak / kamar seni / kamar gaya Jepang
Kabeh ruangan rapat / ruang tunggu
Periode aplikasi Saka dina sawise tanggal lotre nganti 7 dina sadurunge tanggal panggunaan Saka dina sawise dina lotre nganti dina panggunaan Saka dina sawise tanggal lotre nganti 7 dina sadurunge tanggal panggunaan Wiwit tanggal 3 wulan 8 wulan sadurunge wulan panggunaan nganti dina panggunaan (3 dina sadurunge tanggal panggunaan yen nglamar online)
Aplikasi kanggo digunakake
· Tenggat wektu pambayaran
Mangga mbayar nalika aplikasi.    Yen sampeyan ndhaptar ing Uguisu Net, bakal 14 dina wiwit tanggal lamaran.
(Nanging, yen kurang saka 17 dina sadurunge tanggal panggunaan, nganti 3 dina sadurunge tanggal panggunaan)
Papan resepsi aplikasi
· Wektu resepsi
Alas Budaya Daejeon
9:00 nganti 19:00 (kalebu dina Setu lan Minggu)
Alas Budaya Daejeon
9:00 nganti 19:00 (kalebu dina Setu lan Minggu)

Sarana rapat parsial lan fasilitas taman ing pendhapa
9: 00-17: 00

* Gulung sisih bisa ditindakake

Studio Olahraga kaping 2 (Squash Court)
Kita nampa pesanan dhisik, sing dilayani dhisik ing Ota Bunkanomori wiwit jam 3 esuk, telung dina sadurunge tanggal panggunaan. (Pesenan telpon bisa uga)
Sawise nggawe reservasi, mangga tuku lan ndhaptar tiket ing mesin penjual tiket ing dina panggunaan.

Uguisu Net minangka julukan kanggo sistem komputer sing nggunakake fasilitas umum ing Ota Ward.
Kanthi ndhaptar sadurunge, sampeyan bakal bisa ndhaptar lotre kanggo fasilitas umum kanthi telpon swara, telpon seluler, utawa Internet, utawa kanggo nggawe reservasi kanggo fasilitas sing kosong.Kajaba iku, malah sing durung ndhaptar bisa ngerti kasedhiyan fasilitas saka telpon swara, Internet, lan faksimili.
Kanggo informasi babagan cara ndaftar lan cara nggunakake, deleng "Uguisu Net Guidebook" utawa Uguisu Net Homepage.

Apa Uguisu Net?

Homepage Net Uguisujendhela liyane

Informasi babagan Sistem Pemanfaatan Fasilitas Umum Ota Ward (Uguisu Net) (Homepage Kantor Ota Ward)jendhela liyane

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara