Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Cara aplikasi lan aliran panggunaan

Sawise sampeyan mutusake nggunakake

Rapat pra-penghargaan

Nalika nggunakake aula, ruang serbaguna, pojok ruangan pameran, lan plaza

Prinsip dokumen ing ngisor iki sewulan sadurunge prospek panggunaan dina sawise dikirim, mangga dirawuhi lan cukup rapat.

  1. Bagan program utawa progres, leaflet, tiket mlebu utawa tiket nomer (minangka conto)
  2. Saliyane ing ndhuwur, kedadeyan ing aula yaiku (XNUMX) gambar persiapan panggung, (XNUMX) gambar persiyapan cahya, lan (XNUMX) gambar persiapan akustik.
    (Yen sampeyan dileksanakake menyang vendor, wenehake jeneng vendor lan informasi kontak.)

Nalika nggunakake ruang rapat, bengkel kreatif, utawa studio

  • Hubungi meja ngarep babagan tata letak interior lan fasilitas insidental paling ora 2 dina sadurunge tanggal panggunaan.
  • Gumantung saka panggunaan sing dituju, kita bisa uga njaluk rapat karo staf.

Nalika adol barang

Coba kirim "Aplikasi kanggo Persetujuan Jual Barang, lsp."

Aplikasi persetujuan penjualan barangPDF

Minangka aturan umum, barang ora bisa didol ing studio lan ruang terbuka.

Kabar kanggo kantor pamrentah sing relevan, lsp.

Gumantung saka konten acara kasebut, sampeyan kudu menehi kabar babagan kantor umum sing relevan ing ngisor iki.
Mangga dipriksa sadurunge lan tindakake prosedur sing dibutuhake.

Isi kabar Lokasi informasi kontak
Panganggone geni lsp. Bagian Pencegahan Departemen Api Omori
〒143-0012
1-32-8 Omorihigashi, Ota-ku, Tokyo
Telpon: 03-3766-0119
Keamanan lsp. Kantor Polisi Omori
〒143-0014
1-1-16 Omorinaka, Ota-ku, Tokyo
Telpon: 03-3762-0110
Nangani panganan Pusat Kesehatan Ota Ward Divisi Kebersihan Hidup Kabersihan Panganan
〒143-0015
1-12-1 Omorinishi, Ota-ku (lantai 6 Gedung Pamrentah Omori Omori)
Telpon: 03-5764-0691
FAX: 03-5764-0711
Hak Cipta Asosiasi Hak Cipta Musik Jepang
Cabang Konser Acara JASRAC Tokyo
160-0023-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, 17-1
Nippon Life Shinjuku West Exit Building 10F
Telpon: 03-5321-9881
FAX: 03-3345-5760

Pariwara

  • Pilih jeneng, informasi kontak, lan liya-liyane ing poster, leaflet, tiket mlebu, lsp.
  • Yen sampeyan pengin masang poster lan leaflet ing aula, tulung critakake. (Winates kanggo acara sing dianakake ing hotel)
  • Informasi babagan acara bisa dikirim kanthi gratis ing majalah informasi sing diterbitake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward lan ing situs web kasebut. (Gumantung karo konten, kita bakal mriksa sadurunge.)
    Mangga isi formulir sing wis ditemtokake lan kirimake menyang sing tanggung jawab fasilitas kasebut.

XNUMX jadwal acara bangunan aplikasi publikasi informasi acara homepagePDF

Babagan manajemen fasilitas

  • Ing dina panggunaan, wenehi formulir persetujuan panggunaan menyang resepsi ing lantai 1 sadurunge nggunakake kamar.
  • Yen ana bencana, priksa manawa sampeyan njupuk langkah-langkah kanggo pituduh evakuasi, kontak darurat, lan pertolongan pertama kanggo pengunjung.
  • Ing Undhang-undhang Layanan Pemadam Kebakaran, waca kanthi ketat kapasitas para pengunjung.Ora bisa digunakake ngluwihi kapasitas.
  • Yen ana kacilakan utawa penyakit, langsung ngabari staf lan tindakake pandhuane.
  • Elinga, hotel iki ora tanggung jawab nyolong.
  • Sawise digunakake, mangga baliake peralatan insidental sing digunakake menyang negara asli.Kajaba iku, coba nggawa barang-barang pribadi lan aja ditinggalake ing fasilitas kasebut.
  • Intine, sampeyan kudu menehi ganti rugi yen ana fasilitas utawa peralatan sing rusak utawa ilang.
  • Coba sampah sampeyan nalika mangan utawa ngombe, utawa bahan limbah sing diasilake sajrone digunakake.Yen angel digawa mulih, kita bakal ngolah kanthi ragad, mula dakcritakake.
  • Yen perlu ngatur fasilitas kasebut, anggota staf bisa mlebu kamar sing digunakake.
  • Penyelenggara tanggung jawab kanggo ngatur lan nuntun pengunjung, njupuk, lan nglipur.Yen diarepake manawa ana akeh pengunjung sing bakal teka sadurunge jam buka, utawa yen ana kemungkinan kebingungan nalika ana acara kasebut, dadi tanggung jawab panitia kanggo milih panitia sing cukup.
  • Gumantung saka acara kasebut, panitia bakal nyiapake para staf kanggo panggung, lampu, swara, lsp.
  • Priksa manawa penyelenggara mriksa babagan iki lan menehi informasi marang para pengunjung.
    1. Aja nemplek kertas, tape, lsp. Ing tembok, tihang, windows, lawang, jubin, lsp. Utawa pencet paku utawa kancing tanpa idin.
    2. Aja adol utawa nampilake barang, nyebarke bahan cetak, utawa nindakake sing padha tanpa idin.
    3. Aja nggawa barang utawa kewan sing mbebayani (kajaba asu layanan) tanpa ijin.
    4. Aja mangan, ngombe utawa ngrokok kajaba ing wilayah sing wis ditemtokake.
    5. Aja ngasilake volume sing bisa ngganggu manajemen fasilitas utawa ora nyenengake wong liya.
    6. Aja nyusahake wong liya, kayata nggawe gangguan, bengok-bengok, utawa nggunakake kekerasan.

Babagan panggunaan parkiran

  • Kanggo nggunakake kamar sing ana barang sing bisa nggawa / nggawa, kita bakal menehi tiket kliring parkir gratis mung ing dina panggunaan.Nyuwun pitakon marang staf babagan kamar sing bisa disebar lan jumlah distribusi.
  • Parkir duwe wates dhuwur 2.8m lan watesan dawa 5m.elinga yen.
  • Kajaba iku, kanggo pelanggan umum lan pangguna kamar liyane, lan yen jumlah distribusi ngluwihi nomer kasebut, mula bakal dikenani biaya.

Nggunakake kursi rodha

  • Mangga mlebu saka lawang ngarep ing lantai 1 tanpa langkah, slope ing sisih ngarep, utawa parkiran ing lantai paling ngisor 1.Mangga nganggo elevator kanggo nggayuh saben ruangan.
  • Toil serbaguna sing bisa diakses kursi roda (jamban kanggo sapa wae) dununge ing saben jubin gedhong rapat lan ing aula (lantai 1, ruang ganti).
  • Kursi roda kanggo disewa uga kasedhiya ing bangunan kasebut, mula wenehake yen sampeyan pengin.

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara