Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Babagan informasi tanpa alangan

Daejeon Bunkanomori minangka fasilitas bebas alangan sing dibangun sadurunge rampung kanthi ngrungokake pendapat saka para penyandang cacat.

Babagan kursi rodha

  • Ana rong ruang kursi roda mung ing parkiran ing lantai paling ngisor.
  • Ana jedhing sing bisa diakses kursi roda.
  • Bangunan kasebut ana kursi roda.

Informasi lawang

  • Kabeh jamban duwe jamban gaya Barat.
  • Genggaman tangan tengen lan tangan kiwa dipasang ing saben lantai.

Toil serbaguna ing lantai paling ngisor XNUMX lan XNUMX nganti XNUMX

Iki dilengkapi kursi ganti popok, papan ganti, lan kursi jamban kanggo wong diwasa lan bocah.

Toilet serbaguna ing lantai XNUMX

Daripada lembar ganti popok, lembaran lempitan umum diwenehake.

liyane

  • Anjing pitulung bisa mlebu.
  • Ana AED (defibrillator eksternal otomatis) ing jejere resepsi ing lantai XNUMX.
  • Ana blok pandhuan Braille.
  • Ana pager ing undhak-undhakan.

Informasi kamar nursery

Dumunung ing lantai XNUMX.Sapa wae sing bisa nggunakake gratis, kayata ngganti popok lan nyusoni.

Foto kamar nursery
  • Kapasitas: 12 wong
  • Area: udakara 20 meter persegi
  • Fasilitas: Toilet anak, shower sederhana

Informasi tanpa alangan

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara