Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Foto kamar gaya Jepang
Foto kamar gaya Jepang
Foto kamar gaya Jepang

Ringkesan fasilitas lan peralatan

Ana kebon atap gaya Jepang ing njaba jendela.
Bisa digunakake kanggo macem-macem kegiyatan hobi kayata rapat, latihan, klumpukan sosial, tari Jepang, klamben, puisi, lagu rakyat, lan susunan kembang ing swasana sing tenang.

Informasi dhasar

  • Kapasitas: 42 wong
  • Area: Udakara 54 meter persegi (6m x 9m): 35 tikar tatami

Peralatan duweke (gratis)

  • Mejo Jepang
  • Bantal Jepang
  • klelep
  • Papan putih, gantungan jas, lsp.

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Ruangan gaya Jepang 1,100 / 1,300 1,700 / 2,000 2,200 / 2,600 5,000 / 5,900

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Ruangan gaya Jepang 1,300 / 1,600 2,000 / 2,400 2,600 / 3,100 6,000 / 7,100

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Dhaptar peralatan insidential kamar gaya Jepang Bunka no MoriPDF

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara