Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Seneng KAPUSTAKAN! ~ Kasusastran ~

Apa iku Teater Seni Online?

Teater Seni Online-Ayo seneng-seneng ing omah! ~ Ilustrasi

Kanggo sampeyan sing ora gelem metu lan ngentekake wektu ing omah, kita bakal ngenalake konten sing bisa sampeyan nikmati ing omah.
Iki minangka koleksi video seni babagan budaya lan seni sing unik ing Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward.

Kita bakal terus nganyari saka wektu ke wektu, dadi mangga njupuk kesempatan iki kanggo langganan saluran YouTube resmi "Ota Ward Promosi Asosiasi Promosi Budaya" ♪

Saluran YouTube resmi "Saluran Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward"jendhela liyane

Dhaptar video

Live streaming ing 2021 November 11 Proyek Seni OTA ~ Festival Teater Kampung Penulis Jalanan menyang Magome ~ "Meja Bundar Bunshimura Vol.4 ~ Pertukaran Bunshi lan Sambungan Museum Sastra ~"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 4 OTA Art Project-Road to Magome Bunshimura Theatre Festival- "Bunshimura Round Round Vol.3"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 4 OTA Art Project-Road to Magome Bunshimura Theatre Festival- "Bunshimura Round Round Vol.2" jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 4 OTA Art Project-Road to Magome Bunshimura Theatre Festival- "Bunshimura Round Round Vol.1"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 2 Versi lengkap saka "Festival Teater Magome Bunshimura 2020 Tahap Khayalan Edisi Video"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 1 YouTuber Bell Sastra "Dina Sastra Kula"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2019 Februari 12 Dina sastra ku ing Magome Bunshimurajendhela liyane(Sumber: Sastra YouTuber Bell Channel)

dhaptar lagu

Dhaptar kasebut ana ing pojok tengen ndhuwur video Tandha play を ク リ ッ ク し て く だ さ い.

 

Deleng ing ngisor iki kanggo rincian saben bisnis.

Festival Teater Magome Bunshimura