Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Seneng BUDAYA TRADISIONAL! ~ Seni pertunjukan tradisional ~

Apa iku Teater Seni Online?

Teater Seni Online-Ayo seneng-seneng ing omah! ~ Ilustrasi

Kanggo sampeyan sing ora gelem metu lan ngentekake wektu ing omah, kita bakal ngenalake konten sing bisa sampeyan nikmati ing omah.
Iki minangka koleksi video seni babagan budaya lan seni sing unik ing Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward.

Kita bakal terus nganyari saka wektu ke wektu, dadi mangga njupuk kesempatan iki kanggo langganan saluran YouTube resmi "Ota Ward Promosi Asosiasi Promosi Budaya" ♪

Saluran YouTube resmi "Saluran Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward"jendhela liyane

Dhaptar video

Diterbitake tanggal 2022 Februari 4 Festival Otawa 2022 Nyambung Gedung Belajar Bahasa Jepang-Anget lan Damai << Seni Pertunjukan Tradisional >> Presentasi Prestasi & Pertemuan Musik Jepang lan Tari Jepang (Tanggal: 2022 Maret 3 / Balai Cilik Ota Ward Plaza)jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2022 Februari 4 Festival Otawa 2022 Nyambungake Rumah Belajar Jepang-Anget lan Damai << Seni Pertunjukan Tradisional >> Lintasan 3 Wulan (Nggawe Video)jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 [Saka Ota-ku, Tokyo] Dokumentasi Harta Nasional sing Urip / Hubungan-Harta sing diwarisake tradhisi-Kabuki Music Tayu Takemoto Tayu Aoi Takemotojendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 [Saka Ota-ku, Tokyo] Dokumentasi Harta Nasional sing Urip / Hubungan-Harta sing diwarisake kanthi polesan Pedhang Koshu Honamijendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 [Saka Ota-ku, Tokyo] Dokumentasi Harta Nasional sing Urip / Tsunagu-Treasures sing oleh warisan tradisi-Jiuta / Kagekyoku Performer Fumiko Yonekawajendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 Dirilis jam 3 dina Minggu, 7 Maret! [Saka Ota-ku, Tokyo] Video Dokumen Harta Nasional sing Urip <Hubungan-Harta sing Nggawe Warisan-> PRjendhela liyane

dhaptar lagu

Dhaptar kasebut ana ing pojok tengen ndhuwur video Tandha play を ク リ ッ ク し て く だ さ い.

 

Deleng ing ngisor iki kanggo rincian saben bisnis.

Festival Otawa