Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Ryuko

Nganakake pameran mahakarya "A Look at Ryuko's Japanese Painting on a New Sword"

Pameran masterpiece "Ndeleng lukisan Jepang Ryuko ing pedhang anyar"
Sesi: tanggal 4 April (Sat)-4 Juli (Sun), taun kaping 23 Reiwa

* Minangka langkah kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, nganggo topeng, disinfeksi driji, lan isi lembar cek kesehatan nalika mlebu ing museum.Kita ngormati pangerten lan kerja sama sampeyan.

Pambuka isi pameran

 Ryuko Kawabata (1885-1966), pelukis Jepang, wiwitane nglukis lukisan minyak kanthi tujuan dadi pelukis Barat. Titik balik teka nalika umur 28 taun, lan dheweke dadi pelukis Jepang, lan ing telung puluhan dheweke wiwit main ing Revival Nihon Bijutsuin (pameran lembaga).Kanthi latar mburi semangat bebas ing jaman Taisho, Ryuko terus nampilake lukisan Jepang kanthi kesadaran sing kuat babagan ekspresi gaya Barat.Sawisé iku, nalika dhèwèké ngedegake grup seni dhéwé, Seiryusha, ing awal periode Showa, dhèwèké nyengkuyung "seni venue", lan Ryuko ngumumake siji-sijine mahakarya sing nyuwil akal sehat lukisan Jepang.Ryuko terus ngasilake lukisan Jepang kanthi nggabungake ciri-ciri ekspresi gaya Barat karo lukisan Jepang, ujar, "Ora ana bedane sing diarani lukisan Jepang, sing diarani lukisan Barat ing Jepang," sanajan ing bidang lukisan diarani. Fuunji.Ing sisih liya, sawise perang, Ryuko uga nantang cara nggambar klasik adhedhasar tinta. Ing 30th Venice Biennale ing 1958 (Showa 33), nalika manungsa waé wis mbayar kanggo apa jenis karya Ryuko bakal gawé ing pameran internasional, seri karya "Aku kuil Buddha" nggambaraké gambar Buddha ing ngarep karo getihen tinta. Diumumake.
 Kanthi cara iki, Ryuko nggawe gaya dhewe nalika subtly ngganti cara ekspresi saka wektu kanggo wektu.Ing pameran iki, lukisan lenga "Sunflower" (jaman pungkasan Meiji), kalebu karya-karya sing ngerti ekspresi gaya Barat kayata "Raigo" (1957), "Hanabukiun" (1940), lan "Anggur Gunung" (1933). Liwat pameran kayata "Sat" (1919), "Betger" (1923), lan "Goga Mochibutsudo" (1958), seri karya sing dipamerake ing Venice Biennale, dadi "anyar ing ndhuwur". Kita bakal nyedhaki tampilan Ryuko. lukisan Jepang, sing nyatakake yen ana cara kanggo ngoptimalake tradhisi.

・ [Siaran Pers] Pameran Karya "Pandangan Anyar ing Lukisan Jepang Ryuko"

・ [Flyer] Pameran Karya "A Deleng Lukisan Jepang Ryuko ing Sisih Anyar"

・ [Daftar] Pameran Karya "Pandangan Anyar ing Lukisan Jepang Ryuko"

 

Pameran utama

Ryuko Kawabata "Mountain Grape" 1933, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection

Kawabata Ryuko "Raigo" 1957, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection

 

Ryuko Kawabata << Flower Picking Cloud >> 1940, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection

Kawabata Ryuko "Sat" 1919, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection

Ryuko Kawabata "The Gambler" 1923, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection

Saka seri Kawabata Ryuko "Go ga Mochi Buddha Hall" "Sewelas pasuryan Kannon" 1958, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Koleksi

Saka seri Kawabata Ryuko "Go ga Mochi Buddhist Temple" "Fudoson" 1958, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection

Informasi pameran

Sesi 4 Januari (Sat) -April 4 (Sun), taun kaping 23 Reiwa
Jam Opening 9:00 nganti 16:30 (mlebu nganti 16:00)
dina nutup Senin (Yen dina preian nasional, dina sabanjure bakal ditutup)
Ragad mlebu

Wong diwasa (umur 16 taun utawa luwih): 200 yen Anak (6 taun utawa luwih): 100 yen
* Gratis kanggo bocah-bocah sekolah sadurunge umur 65 taun utawa luwih (dibutuhake sertifikasi).

Informasi babagan Taman Ryuko 10:00, 11:00, 14:00
* Gerbang bakal mbukak ing wektu ndhuwur lan sampeyan bisa mirsani kanggo 30 menit.
Dhiskusi galeri

Tanggal: 5 Mei (Sun), 1 Mei (Sun), 5 Juni (Sun)

Udakara 11 menit wiwit 30:13 lan 00:40 saben dina
Sistem aplikasi advance, kapasitas 25 wong saben wektu (dhasar sing kasedhiya dhisik)

Sampeyan bisa nglamar telpon ing hotel (03-3772-0680).

Klik ing kene kanggo aplikasi liwat email

Papan

Aula Peringatan Ryta Ward Ryuko

bali menyang dhaptar