Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Pameran masterpiece "Swarga sing nate dak impi: Saka karya pasca perang Ryuko Kawabata"

 Pelukis Jepang Ryuko Kawabata (1885-1966) misuwur amarga karya-karyane sing menehi kesan sing kuat ing pamirsa kanthi sapuan kuas sing loman ing layar gedhe. Ing sisih liya, dheweke wis ninggalake macem-macem karya, kalebu karya-karya sing kebak crita, adegan fantastis sing digambar kanthi imajinasi sing sugih, lan karya-karya sing nggambarake pandangane sing lembut. Karya-karya pasca perang Ryuko ditondoi dening akeh karya sing nyatakake donya sing kebak humor humor, mbalikke lengkap saka jaman sadurunge perang lan jaman perang kanthi ketegangan sing luwih dhuwur.
 ``Dassai'' (1949), sing diilhami dening ``Dassai'' ing bagean musim semi ing kalender haiku, nggambarake otter kanthi ekspresi sing lucu lan lucu, lan ``Swamp Feast'' (1950) nggambarake rubah. Iki minangka penggambaran lucu babagan perkawinan Kappa, lan banjur dikembangake dadi seri Kappa, sing terus digarap dening Ryuko. Kajaba iku, ing Kawasemi (1951), sing nggambarake fluktuasi banyu lan desa sumber panas sing becik, dheweke ngimpi ``kaendahan nimfa (roh) sing katon ing lukisan Taisai sing misuwur, sanajan dheweke katon kaya kappa. adus banyu panas.'' Dheweke uga ngandika. Swasana sing nyenengake, sehat, lan nyenengake sing digambarake ing karya-karya Ryuko sawise perang bisa digambarake minangka swarga sing adoh saka donya. Pameran iki nyinaoni pamikiran lan produksi Ryuko ing taun-taun pungkasan, nalika dheweke ngupayakake ekspresi bergambar sing bakal dadi ``kasenengan spiritual saka massa'' ing Jepang sawise perang, sing ngupayakake nggawe masyarakat sing tentrem lan sejahtera.

Acara sing gegandhengan

Program liburan musim panas kanggo bocah-bocah
"Nonton, gambar, lan temokake maneh! Ayo padha ngrasakake Ryuko!"
 Tanggal lan wektu: Minggu, 2024 Agustus 8
    Esuk (10:00-12:15), Sore (14:00-16:15)
 Panggonan: Sawise kumpul ing Balai Peringatan Ryuko Bangsal Ota, pindhah menyang Ota Cultural Forest 2nd Creative Studio (Ruang Seni)

Klik kene kanggo nglamar

Setu, 2024 Juli 6 nganti 22 Oktober 8 (Sen/libur)

Jadwal 9:00 nganti 16:30 (mlebu nganti 16:00)
Papan Aula Peringatan Ryuko 
Genre Pameran / Acara

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Umum: 200 yen Siswa SMP lan luwih enom: 100 yen
* Diakoni gratis kanggo bocah umur 65 lan luwih (bukti dibutuhake), bocah prasekolah, lan sing duwe sertifikat cacat lan siji pengasuh.

rincian hiburan

Ryuko Kawabata, Jade, 1951, Ota Ward Ryuko Memorial Hall
Ryuko Kawabata, Feast in the Swamp, 1950, Ota Ward Ryuko Memorial Hall
Ryuko Kawabata, Coconut Bonfire, 1935, Ota City Ryuko Memorial Hall
Ryuko Kawabata, Reclining Buddha, 1954, Ota Ward Ryuko Memorial Hall
Ryūko Kawabata, 1949 Anak, XNUMX, Ota Ward Ryūko Memorial Hall
Ryuko Kawabata, Dassai, 1949, Ota Ward Ryuko Memorial Hall
Ryuko Kawabata, Poet of Plum Blossoms, 1956, Ota Ward Ryuko Memorial Hall