Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Pameran masterpiece "Ndeleng lukisan Jepang Ryuko ing pedhang anyar"

 Ryuko Kawabata (1885-1966), pelukis Jepang, wiwitane nglukis lukisan minyak kanthi tujuan dadi pelukis Barat. Titik balik teka nalika umur 28 taun, lan dheweke dadi pelukis Jepang, lan ing telung puluhan dheweke wiwit main ing Revival Nihon Bijutsuin (pameran lembaga).Kanthi latar mburi semangat bebas ing jaman Taisho, Ryuko terus nampilake lukisan Jepang kanthi kesadaran sing kuat babagan ekspresi gaya Barat.Sawisé iku, nalika dhèwèké ngedegake grup seni dhéwé, Seiryusha, ing awal periode Showa, dhèwèké nyengkuyung "seni venue", lan Ryuko ngumumake siji-sijine mahakarya sing nyuwil akal sehat lukisan Jepang.Ryuko terus ngasilake lukisan Jepang kanthi nggabungake ciri-ciri ekspresi gaya Barat karo lukisan Jepang, ujar, "Ora ana bedane sing diarani lukisan Jepang, sing diarani lukisan Barat ing Jepang," sanajan ing bidang lukisan diarani. Fuunji.Ing sisih liya, sawise perang, Ryuko uga nantang cara nggambar klasik adhedhasar tinta. Ing 30th Venice Biennale ing 1958 (Showa 33), nalika manungsa waé wis mbayar kanggo apa jenis karya Ryuko bakal gawé ing pameran internasional, seri karya "Aku kuil Buddha" nggambaraké gambar Buddha ing ngarep karo getihen tinta. Diumumake.
 Kanthi cara iki, Ryuko nggawe gaya dhewe nalika subtly ngganti cara ekspresi saka wektu kanggo wektu.Ing pameran iki, lukisan lenga "Sunflower" (jaman pungkasan Meiji), kalebu karya-karya sing ngerti ekspresi gaya Barat kayata "Raigo" (1957), "Hanabukiun" (1940), lan "Anggur Gunung" (1933). Liwat pameran kayata "Sat" (1919), "Betger" (1923), lan "Goga Mochibutsudo" (1958), seri karya sing dipamerake ing Venice Biennale, dadi "anyar ing ndhuwur". Kita bakal nyedhaki tampilan Ryuko. lukisan Jepang, sing nyatakake yen ana cara kanggo ngoptimalake tradhisi.

Acara sing gegandhengan

"Konser Museum Angin Kaoru" * Aplikasi ditutup
Tanggal lan wektu: Jumuah, 4 Mei, 5 taun Reiwa 13: 18-30: 19
Penampilan: Triton String Quartet (Rencana dening Omori Chamber Music Lovers Association)
Panggonan patemon: Ryuko Memorial Hall Exhibition Room

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

4 Januari (Sat) -April 4 (Sun), taun kaping 23 Reiwa

Jadwal 9:00 nganti 16:30 (mlebu nganti 16:00)
Papan Aula Peringatan Ryuko 
Genre Pameran / Acara

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Dewasa (16 taun lan luwih): 200 yen Siswa SD lan SMP (6 taun lan luwih): 100 yen
* Gratis kanggo bocah-bocah sekolah sadurunge umur 65 taun utawa luwih (dibutuhake sertifikasi).

Pemain / rincian kerja

Ryuko Kawabata "Mountain Grape" 1933, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection
Kawabata Ryuko "Raigo" 1957, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection
Ryuko Kawabata << Flower Picking Cloud >> 1940, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection
Kawabata Ryuko "Sat" 1919, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection
Ryuko Kawabata "The Gambler" 1923, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Collection
Saka seri Kawabata Ryuko "Go ga Mochi Buddha Hall" "Sewelas pasuryan Kannon" 1958, Ota Ward Ryuko Memorial Museum Koleksi