Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Pameran Mahakarya "Seniman lan Urip: Saka karya Tatsuko Kawabata ing taun-taun pungkasan"

 Ing sisih tengen Balai Peringatan Ryushi, sing ngrayakake ulang taun kaping 60 ing taun iki, ana studio lan bekas omah pelukis Jepang Ryushi Kawabata (1885-1966) ing ngendi dheweke ngenteni taun-taun pungkasan.Seniman wiwit manggon ing kene nalika umure 35 taun lan manggon ing kana nganti seda nalika umur 80 taun.Omah lawas, sing dibangun maneh sawise perang lan dadi panggonan pungkasan, lan studio, sing tahan jeblugan serangan udara, saiki disimpen ing Taman Tatsushi.Studio tikar 60-tatami sing wiyar kanggo nglukis karya-karya gedhe lan omah lawas, sing nggunakake pring minangka ciri khas, dirancang dening Tatsuko, sing seneng arsitektur.
 Sawise perang, Ryuko dadi anggota Hototogisu.Penggambaran Kyoshi Takahama, sawijining pujangga haiku sing padha tukaran, ing Kachō Yōei (1954) uga penting kanggo nganggep urip lan karya pelukis.Uga, fokus ing kasunyatan manawa lelungan dadi tenaga pendorong ing mburi karya Ryuko sawise perang, Son Goku (1962), ing ngendi dheweke lelungan menyang India ing taun ulang tahun kaping 1964 lan nyatakake kesan ing layar gedhe; Ashura no Nagare (Oirase) (1965), ing ngendi dheweke wawancara karo Irase Gorge, lan Izu no Haoju (The Overlord Tree of Izu) (7), sing nggambarake Mt.Ing seri "Wagamobutsudo" (1958), sing kasusun saka pitung layar sing dipusatake ing "Kannon berwajah sewelas", telung patung Buddha sing dipusatake ing Bodhisattva Kannon berwajah sewelas sing dipasang ing bekas omah Tatsushi. Kamar sing diarani 'Jibutsu-do' digambarake, lan karya lan urip dhewe ing taun-taun pungkasan, nalika dheweke miwiti karya saben dinane kanthi ibadah ing kana, digawe dadi karya.Kanthi cara iki, pameran iki ngenalake karya-karya Tatsushi saka taun-taun pungkasan, bebarengan karo rasa estetis urip sing diungkapake ing bekas omah lan studio, kanthi tema pelukis lan urip.

Acara sing gegandhengan

Program liburan musim panas kanggo bocah-bocah "Nonton, gambar, lan temokake maneh. Ayo rasakake Ryuko bebarengan!"
開催日時:2023年8月6日(日) 午前(10:00~12:15)、午後(14:00~16:15)
Dosen: Artis Daigo Kobayashi
Panggonan: Ota Ward Ryushi Memorial Hall lan Ota Bunka no Mori Second Creative Studio (ruang seni)

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

Setu, 2023 Juli 7 nganti 15 Oktober 10 (Sen/libur)

Jadwal 9:00 nganti 16:30 (mlebu nganti 16:00)
Papan Aula Peringatan Ryuko 
Genre Pameran / Acara

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Umum: 200 yen Siswa SMP lan luwih enom: 100 yen
* Diakoni gratis kanggo bocah umur 65 lan luwih (bukti dibutuhake), bocah prasekolah, lan sing duwe sertifikat cacat lan siji pengasuh.

rincian hiburan

Ryuko Kawabata << Aliran Ashura (Oirase) >> 1964, Koleksi Museum Peringatan Ryuko Ward Ota
Seri Ryushi Kawabata "Aku duwe kuil Buddha" (7 potongan, 1 set) 1958, Koleksi Museum Peringatan Ryushi Ward Ota
Ryuko Kawabata "Hataku" 1960, Koleksi Museum Peringatan Ouko Ward Ryuko
Ryushi Kawabata, Son Goku, 1962, Ota Ward Ryushi Memorial Museum
Ryushi Kawabata, Overlord Tree of Izu, 1965, diduweni dening Ryushi Memorial Museum, Ota Ward
Ryushi Kawabata, Birth of Buddha, 1964, Ota Ward Ryushi Memorial Museum
Ryushi Kawabata, Song of Flowers and Birds, 1954, Koleksi Museum Memorial Ryushi Ward Ota