Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
liyane
Aula Peringatan Ryuko

Ruangan Peringatan Ryuko "Note Hall Note" (No. 5) wis diterbitake.

Terbitan "Note Hall Note" edisi kaping 3 diterbitake, sing nyithak jadwal pameran aula peringatan ing taun kaping 5 Reiwa lan laporan riset kurator sing tanggung jawab.Laporan riset iki ngenalake komitmen Ryuko marang megaliths ing halaman (Ryuko Soen) ing Aula Peringatan Ryuko.Coba delengen.

bali menyang dhaptar