Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Rekrutmen
AsosiasiAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki

Peserta ing galeri bangunan 6 ngomong ing Reiwa XNUMXth taun

Rekrutmen peserta kanggo diskusi galeri kaping XNUMX

Dhiskusi galeri gabungan bakal dianakake ing dina Sabtu pisanan saben wulan.

Wektu sabanjure yaiku tanggal 6 Agustus 8.Mangga gabung kita.

 

tanggal acara

6 Agustus, 8 taun Reiwa.Sawisé iku, saben Setu 3 saben sasi 1:11~, 00:13~ (kira-kira 00 jam) 

papan panggonan Ota Ward Sanno Kusado Memorial Hall (Meeting), Ota Ward Ozaki Shiro Memorial Hall (Dissolution)

Ragad mlebu

Gratis
Kapasitas boten utamané
Tenggat wektu aplikasi Nganti dina acara
Carane aplikasi

お電話でお申し込みください。

Tujuan aplikasi

お 問 合 せ

〒143-0024 4-2-1 Chuo, Ota-ku Ota-ku Ryushi Memorial Hall "2 Gallery Talk"

TELPON 03-3772-0680

 

 

bali menyang dhaptar