Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Rekrutmen
AsosiasiAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki

Peserta ing galeri bangunan 4 ngomong ing Reiwa XNUMXth taun

Rekrutmen peserta kanggo diskusi galeri kaping XNUMX

Dhiskusi galeri gabungan bakal dianakake ing dina Sabtu pisanan saben wulan.

Sabanjure tanggal XNUMX Juni.Mangga gabung kita.

tanggal acara

6 Juni, XNUMX taun Reiwa.Sawisé iku, dina Setu pisanan saben sasi saka XNUMX:XNUMX kanggo XNUMX:XNUMX (kira-kira XNUMX jam) 

papan panggonan Ota Ward Sanno Kusado Memorial Hall (Meeting), Ota Ward Ozaki Shiro Memorial Hall (Dissolution)

Ragad mlebu

Gratis
Kapasitas XNUMX wong saben wektu (sistem aplikasi maju, basis first-come-first-served)
Tenggat wektu aplikasi Nganti kapasitas tekan saben wektu
Carane aplikasi

Mangga nglamar liwat telpon.Mangga kabari tanggal lan wektu sing dikarepake, uga jeneng lan nomer telpon perwakilan kanggo jumlah peserta.

* Jadwal bisa diganti utawa acara bisa dibatalake gumantung saka status infeksi virus corona.Yen ngono, elinga yen bakal ngubungi sampeyan maneh.

Tujuan aplikasi

お 問 合 せ

〒XNUMX-XNUMX XNUMX-XNUMX-XNUMX Central, Ota-ku Ota-ku Ryuko Memorial Hall "XNUMX Building Gallery Talk" Section

TEL / FAX XNUMX-XNUMX-XNUMX

 

 

bali menyang dhaptar