Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Seni online Ota Ward

Kita wis nglumpukake video sing bisa sampeyan nikmati seni ing Ota Ward ing omah ♪ Pilih kesempatan iki kanggo ndeleng.
Kanggo video seni babagan budaya lan seni sing dikirim dening asosiasi, mangga nikmati teater seni online!Sampeyan bisa ndeleng saka seri kasebut.
Kajaba iku, homepage asosiasi ngenalake situs sing migunani ing macem-macem bidang kayata budaya, seni, olahraga, lan informasi urip ing Ota Ward.

Pengenalan informasi wilayah Ota Ward

Dhaptar video

Diterbitake tanggal 2021 Februari 8 Konser Khusus Ota Ward x Yomiurijendhela liyane(Sumber: / Saluran Ota Kutha / Saluran Ota Ward)* Rilis winates setaun

dhaptar lagu

Dhaptar kasebut ana ing pojok tengen ndhuwur video Tandha play を ク リ ッ ク し て く だ さ い.