Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Seneng MOVIE! ~ Film ~

Apa iku Teater Seni Online?

Teater Seni Online-Ayo seneng-seneng ing omah! ~ Ilustrasi

Kanggo sampeyan sing ora gelem metu lan ngentekake wektu ing omah, kita bakal ngenalake konten sing bisa sampeyan nikmati ing omah.
Iki minangka koleksi video seni babagan budaya lan seni sing unik ing Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward.

Kita bakal terus nganyari saka wektu ke wektu, dadi mangga njupuk kesempatan iki kanggo langganan saluran YouTube resmi "Ota Ward Promosi Asosiasi Promosi Budaya" ♪

Saluran YouTube resmi "Saluran Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward"jendhela liyane

Dhaptar video

Diterbitake tanggal 2020 Februari 12 Kabeh film konser "Natal ing Tokyo-Natal kanggo sampeyan" saiki kasedhiya!Film cendhak sing nyusup ing kinerja live JAZZ saka pianis Technologies Transcendental, Jacob koller.* Rilis winates mangsa
Diterbitake tanggal 2018 Februari 9 Film "Aku entuk panggung gedhe!" Full Ver.jendhela liyane

dhaptar lagu

Dhaptar kasebut ana ing pojok tengen ndhuwur video Tandha play を ク リ ッ ク し て く だ さ い.

 

Deleng ing ngisor iki kanggo rincian saben bisnis.

Pengetan 30 taun film pendiri Asosiasi "Aku entuk panggung gedhe!"