Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
liyane
AsosiasiAula Peringatan Sanno Kusado

"Note Hall Note" (No. XNUMX) wis diterbitake

Kita wis nerbitake edisi kaping XNUMX saka "Note Hall Note" sing ngemot jadwal Reiwa taun kaping XNUMX ing aula peringatan lan laporan riset kurator sing tanggung jawab.Laporan riset iki ngenalake interaksi antarane Soho Tokutomi lan Eiichi Shibusawa, lan perawatan lan piwulang sing ditemokake ing "Buku Nasihat" (dikumpulake dening Balai Peringatan Sanno Sodou) sing ditujokake menyang Soho saka Katsu Kaishu.Coba delengen.

"Cathetan Aula Peringatan" (No. XNUMX)

bali menyang dhaptar