Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
区民プラザ 電力点検・設備保守点検による休館について
Saka fasilitas kasebut Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Babagan saben lotre fasilitas
Rekrutmen Aula Peringatan Ryuko
Nganakake ceramah galeri babagan pameran karya "Ryuko's Eyes on Japanese Paintings on the New Side"
liyane Aula Peringatan Ryuko
Pameran 2 karya saka Balai Peringatan Ryuko ing Pameran "Kucing ing Tokyo" Museum Seni Meguro
liyane Aula Peringatan Ryuko
Pameran "Mimpi" saka Museum Peringatan Ryuko ing pameran Museum Seni Prefektur Ishikawa
liyane Aula Peringatan Ryuko
Katalog bahan ing koleksi 1 "Ryuko Kawabata's" South Sea Sketch "" wis digawe.
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
Babagan preinan Pojok Perpustakaan Pusat Informasi Ota Bunkanomori lan Sudut Multimedia
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Ryuko
Nganakake pameran mahakarya "A Look at Ryuko's Japanese Painting on a New Sword"
liyane Aula Peringatan Sanno Kusado
Sanno Sodo Memorial Hall "Memorial Hall Note" (No. 6) wis diterbitake.
liyane Balai Peringatan Shiro Ozaki
Ozaki Shiro Memorial Hall "Memorial Hall Note" (No. XNUMX) wis diterbitake.
liyane Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Balai Peringatan Kumagai Tsuneko "Note Hall Note" (No. 6) wis diterbitake
Rekrutmen Aula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Peserta ing galeri bangunan 4 ngomong ing Reiwa XNUMXth taun
liyane Aula Peringatan Ryuko
Ruangan Peringatan Ryuko "Note Hall Note" (No. 6) wis diterbitake.
Rekrutmen Alas budaya
Rekrutmen pemain Performance Kids Tokyo!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" vol.10 wis diterbitake.
Saka asosiasi Asosiasi
Babagan wabah wong positif koronavirus anyar saka staf sing ditugasake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Rekrutmen Aula Peringatan Ryuko
Nganakake "Konser Museum Kaze Kaoru", proyek kolaborasi regionaljendhela liyane
Saka asosiasi Asosiasi
Babagan wabah wong positif koronavirus anyar saka staf asosiasi promosi budaya Ota-ku
Saka asosiasi Asosiasi
Babagan wabah wong positif koronavirus anyar saka staf sing ditugasake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Kinerja
Kuliah
Plaza Warga
Babagan Ota Ward JHS Wind Orchestra <Spring Wind Concert>
Saka asosiasi Asosiasi
Babagan wabah wong positif koronavirus anyar saka staf sing ditugasake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Saka asosiasi Asosiasi
Babagan wabah wong positif koronavirus anyar saka staf sing ditugasake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Saka asosiasi Asosiasi
Babagan wabah wong positif koronavirus anyar saka staf asosiasi promosi budaya Ota-ku
Saka fasilitas kasebut Aplico
Babagan maneh panggunaan Balai Bangsal Ota, Balai Kecil Aprico, Ruang Pameran, Studio A amarga bisnis vaksinasi rampung.
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Babagan resume panggunaan Gymnasium Ota Ward Plaza amarga pungkasane bisnis vaksinasi
Saka fasilitas kasebut Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
[Penting] Babagan penutupan sementara ing Balai Peringatan Kumagai Tsuneko
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
Babagan penundaan panggunaan karaoke ing Ota Bunkanomori
Saka fasilitas kasebut Aula Peringatan Ryuko
Babagan laporan asil investigasi kahanan ventilasi ing fasilitas
liyane Aula Peringatan Sanno Kusado
Babagan penutupan sementara tanggal 10 Oktober (Jumuah)
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan video pambuka program kerja sama regional "Kertas lan Kaligrafi-Aliran Ink, Aliran Wektu-"
liyane Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Balai Peringatan Kumagai Tsuneko "Note Hall Note" (No. 5) wis diterbitake
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan video pamula pameran kaendahan Kana "Fokus karo pujangga abad pertengahan pertama sing seneng patang musim ing Jepang"
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan video pengantar pameran 30-an "Tsuneko Kumagai lan Book of Connections"
Kinerja
Kuliah
Aplico
Konser Piano Aprico Lunch Vol.68 Babagan lagu encore Maina Yokoi
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Homepage resmi wis dianyari
liyane Aula Peringatan Ryuko
Museum virtual sing dibukak ing Promosi Kota Ota Ward "Unta Ota"
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Akun LINE resmi asosiasi mbukak!Mangga ndaftar dadi kanca!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
Ragad panggunaan fasilitas bakal ganti wiwit tanggal 3 April 2021
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Instagram resmi asosiasi wis dibukak!jendhela liyane
Saka fasilitas kasebut Balai Peringatan Shiro Ozaki
Babagan ngganti sawetara bahan pameran
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Kabar lan panjaluk kanggo kabeh pengunjung (gegandhengan karo infeksi virus corona anyar)