Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Ryuko
Pameran masterpiece "Serbu layar gedhe: Menimbang maneh 'seni venue' Ryuko Kawabata" sing dianakake
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
Babagan owah-owahan ing wektu wiwitan resepsi kanggo fasilitas kosong ruangan kerajinan (wiwit lotre April 6)
Rekrutmen Aplico
2023OTA Art Project Dhiskusi Peserta Rekrut Panggonan Kerja Nyambung!
liyane Aula Peringatan Sanno Kusado
We tekan wektu paling apik kanggo ndeleng blossoms plum
Rekrutmen Aula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Peserta ing galeri bangunan 5 ngomong ing Reiwa XNUMXth taun
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Ota Civic Plaza: Aplikasi lotre kanggo nggunakake studio musik, kamar konferensi, etc
Rekrutmen Aula Peringatan Sanno Kusado
Peserta tur mlaku-mlaku FY5 ing jejere penulis Magome "Tokutomi Soho lan Ikegami Honmonji Talk"
Rekrutmen Balai Peringatan Shiro Ozaki
Peserta Kuliah Balai Peringatan kaping 5 ing 4, "Shiro Ozaki lan Ango Sakaguchi - Sastra Pasca Perang dening Wong Loro"
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Ryuko
Pameran kolaborasi regional "Status saiki Asosiasi Seniman Ota City sing dideleng bebarengan karo karya Ryuko Kawabata" bakal dianakake.
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
Wajan lan talenan anyar.
Rekrutmen Aula Peringatan Ryuko
Proyek perencanaan kolaborasi regional: Kuliah "Status Saiki Asosiasi Seniman Kota Ota" sing dianakake
liyane Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Balai Peringatan Kumagai Tsuneko "Note Hall Note" (No. 7) wis diterbitake
Saka fasilitas kasebut Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
[Penting] Panutup Balai Peringatan Kumagai Tsuneko
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Babagan tanggal kadaluwarsa ruang latihan, kupon tenis otomatis lan tenis meja amarga penutupan konstruksi Ota Kumin Plaza
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Twitter resmi saka kertas informasi "ART bee HIVE" saiki kasedhiya!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Kertas informasi "ART bee HIVE" karakter PR resmi lair!
liyane Aula Peringatan Sanno Kusado
Sanno Sodo Memorial Hall "Memorial Hall Note" (No. 6) wis diterbitake.
liyane Balai Peringatan Shiro Ozaki
Ozaki Shiro Memorial Hall "Memorial Hall Note" (No. XNUMX) wis diterbitake.
Saka fasilitas kasebut Aplico
Babagan maneh panggunaan Balai Bangsal Ota, Balai Kecil Aprico, Ruang Pameran, Studio A amarga bisnis vaksinasi rampung.
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Babagan resume panggunaan Gymnasium Ota Ward Plaza amarga pungkasane bisnis vaksinasi
Saka fasilitas kasebut Aula Peringatan Ryuko
Babagan laporan asil investigasi kahanan ventilasi ing fasilitas
Kinerja
Kuliah
Aplico
Konser Piano Aprico Lunch Vol.68 Babagan lagu encore Maina Yokoi
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Homepage resmi wis dianyari
liyane Aula Peringatan Ryuko
Museum virtual sing dibukak ing Promosi Kota Ota Ward "Unta Ota"
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Akun LINE resmi asosiasi mbukak!Mangga ndaftar dadi kanca!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
Ragad panggunaan fasilitas bakal ganti wiwit tanggal 3 April 2021
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Instagram resmi asosiasi wis dibukak!jendhela liyane
Saka fasilitas kasebut Balai Peringatan Shiro Ozaki
Babagan ngganti sawetara bahan pameran
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Kabar lan panjaluk kanggo kabeh pengunjung (gegandhengan karo infeksi virus corona anyar)