Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
  • Foto 5
  • Foto 6
  • Foto 7

mandheg Puter maneh

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Saka fasilitas kasebut Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Babagan saben lotre fasilitas
Saka fasilitas kasebut Aula Peringatan Ryuko
Babagan laporan asil investigasi kahanan ventilasi ing fasilitas
liyane Aula Peringatan Sanno Kusado
Babagan penutupan sementara tanggal 10 Oktober (Jumuah)
liyane Aula Peringatan Ryuko
Kita wis nggawe katalog pameran kolaborasi
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
Babagan penundaan panggunaan karaoke ing Ota Bunkanomori
Pameran /
イ ベ ン ト
Aplico
TOKYO OTA OPERA PROJECT2021 tiket distribusi rekaman langsung (dikenani biaya) didol!
Kinerja
Kuliah
Aplico
Video wawancara saka Ryota Komatsu sing tampil ing "Ryota Komatsu Tango Quintet +1 (Perkusi)" wis dirilis ing YouTube!
Rekrutmen Aula Peringatan Ryuko
Acara Acara Pameran Kolaborasi Peringatan Ryuko
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Ryuko
[Siaran Pers] Pameran Kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection-Makoto Aida, Tomoko Konoike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi-"
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Ryuko
Pameran kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection-Makoto Aida, Tomoko Konoike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi-"
Rekrutmen Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan Pameran Kananobi (Jangka Menengah) Dhiskusi Galeri
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan pembatalan lokakarya buku kana kana musim panas
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan nganakake pameran kaendahan Kana "Pilihan Pilihan Paling Apik Aku Pengin Deleng Maneh"
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" vol.7 wis diterbitake.
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan video pambuka program kerja sama regional "Kertas lan Kaligrafi-Aliran Ink, Aliran Wektu-"
liyane Balai Peringatan Shiro Ozaki
Hydrangea lagi mekar.
liyane Asosiasi
Film Khusus Ota Ward JHS Wind Orchestra "Treasure Island" dirilis ing YouTube!
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Penundaan parsial panggunaan gymnasium, tenis meja, lan tenis mobil amarga diwiwiti bisnis vaksinasi
liyane Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Balai Peringatan Kumagai Tsuneko "Note Hall Note" (No. 5) wis diterbitake
liyane Balai Peringatan Shiro Ozaki
"Note Hall Note" (No. XNUMX) wis diterbitake
liyane Aula Peringatan Sanno Kusado
"Note Hall Note" (No. XNUMX) wis diterbitake
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Bisnis Seni Kontemporer Proyek Seni OTA "Machinie Wokaku" "Video Kamata Reactor Project" video saiki kasedhiya ing YouTube!
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan video pamula pameran kaendahan Kana "Fokus karo pujangga abad pertengahan pertama sing seneng patang musim ing Jepang"
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan video pengantar pameran 30-an "Tsuneko Kumagai lan Book of Connections"
Kinerja
Kuliah
Aplico
Konser Piano Aprico Lunch Vol.68 Babagan lagu encore Maina Yokoi
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Video khusus festival Otawa "Tsunagu-Treasures sing nampa warisan-" saiki kasedhiya ing YouTube!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Homepage resmi wis dianyari
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Video "Magome Bunshimura Theatre Festival 2020 Video Imaginary Stage" saiki kasedhiya ing YouTube!
liyane Aula Peringatan Ryuko
Museum virtual sing dibukak ing Promosi Kota Ota Ward "Unta Ota"
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Akun LINE resmi asosiasi mbukak!Mangga ndaftar dadi kanca!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
Ragad panggunaan fasilitas bakal ganti wiwit tanggal 3 April 2021
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Instagram resmi asosiasi wis dibukak!jendhela liyane
Saka fasilitas kasebut Balai Peringatan Shiro Ozaki
Babagan ngganti sawetara bahan pameran
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Kabar lan panjaluk kanggo kabeh pengunjung (gegandhengan karo infeksi virus corona anyar)

Kanggo Dhaptar

  • 2021
  • 9
  • September
SUN Mon TUE wed THU FRI SAT
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

2021 taun 9 sasi

Plaza Warga 28 dina
Aplico 27 dina
Alas budaya 9 dina
Aula Peringatan Ryuko 1,2,3,6,13,21,27 dina
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko 6,13,21,27 dina
Aula Peringatan Sanno Kusado -
Balai Peringatan Shiro Ozaki -

Pagelaran / acara paling anyar

  • Jadwal
  • Papan
  • カ テ ゴ リ

Kanggo Dhaptar

njupuk

Dhaptar fasilitas

Konten sing disaranake

写真

Kanggo infeksi virus corona anyar
Inisiatif sing ana gandhengane karo

Kita ngetrapake langkah-langkah pencegahan infeksi supaya kabeh wong bisa nggunakake fasilitas kasebut kanthi tenang.

写真

Pengenalan informasi wilayah Ota Ward

Ngenalake situs sing migunani ing macem-macem bidang kayata budaya, seni, olahraga, lan informasi urip ing Ota Ward.