Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Aliran panggunaan

<Ati-ati> Cara lotre (*) wis diowahi kanggo nyegah infeksi virus corona anyar.

Klik ing kene kanggo rincian babagan cara lotre

Kanggo nggunakake fasilitas kasebut, "Pendaftaran Pangguna Bersih Uguisu" dibutuhake.
Kanggo rincian, waca Sistem Pemanfaatan Fasilitas Umum Ota Ward "Uguisu Net".

Klik ing kene kanggo "Uguisu Net"

Melu lotre

Melu lotre
· Tanggal lan wektu implementasi
XNUMX wulan kaping pisanan sadurunge wulan panggunaan (XNUMX mung ing wulan Januari)
10:00 wiwitan

· Aplikasi partisipasi lotre (resepsi)
9: 20-10: 00 nalika dina

· Papan
Aula Ward Plaza Ota Ward
Wiwit dina lotre nganti tanggal 20 wulan sing padha
Kirim formulir aplikasi panggunaan lan mbayar biaya panggunaan fasilitas.

· Wektu resepsi
9: 00-19: 00

· Papan
Resepsi ing lantai paling ngisor XNUMX ing Ota Citizen's Plaza (ora kalebu dina sing ditutup)

* Formulir persetujuan panggunaan fasilitas bakal ditanggepi.
Nganti XNUMX wulan sadurunge wulan panggunaan
Mung sing pengin nerbitake informasi ing majalah informasi lan situs web sing dijaluk ngirim "aplikasi publikasi acara".
Yen sampeyan pengin dolan, wenehi reservasi liwat telpon.
Sampeyan bisa muter ruangan ing dina utawa dina kosong, nanging elinga yen dina mung winates.
Udakara sewulan sadurunge tanggal panggunaan
Nyuwun rapat sadurunge.Kirim reservasi liwat telpon.
Nganti XNUMX dina sadurunge tanggal panggunaan
Yen sampeyan nggunakake kamar ganti, mbayar.
Nganti dina panggunaan
Mangga mbayar ragad peralatan insiden.

· Wektu resepsi
9: 00-19: 00

Ndhaptar dina gratis sawise lotre

Ndhaptar dina gratis sawise lotre
· Priksa kamar kosong
Sawise jam 16:00 ing dina lotre, iki bakal diterbitake ing homepage asosiasi (mung ing dina kasebut) lan ing Uguisu Net.

· Periode aplikasi
Saka dina sawise tanggal lotre nganti 14 dina sadurunge tanggal panggunaan.
Pembayaran ⇒ Reservasi rampung
Sampeyan kudu mbayar biaya fasilitas ing wektu sing padha dilamar.
Nganti XNUMX wulan sadurunge wulan panggunaan
Mung sing pengin nerbitake informasi ing majalah informasi lan situs web sing dijaluk ngirim "aplikasi publikasi acara".
Yen sampeyan pengin dolan, wenehi reservasi liwat telpon.
Sampeyan bisa muter ruangan ing dina utawa dina kosong, nanging elinga yen dina mung winates.
Udakara sewulan sadurunge tanggal panggunaan
Nyuwun rapat sadurunge.Kirim reservasi liwat telpon.
Nganti XNUMX dina sadurunge tanggal panggunaan
Yen sampeyan nggunakake kamar ganti, mbayar.
Nganti dina panggunaan
Mangga mbayar ragad peralatan insiden.

· Wektu resepsi
9: 00-19: 00

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara