Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Sampeyan bisa kanthi gampang kringet kanggo ngilangi kurang olahraga lan awak.
Kanggo tenis otomatis lan tenis meja, gymnasium bakal dipérang dadi loro ing dina minggu, lan mesin tenis otomatis lan meja tenis meja bakal dipasang supaya sampeyan bisa latihan tenis lan tenis meja.

Saben Rebo, amarga dadi papan vaksin infeksi virus corona anyar, nganti pungkasan bisnis vaksinasiTenis otomatis / tenis mejaOra kasedhiya (Kasedhiya saben dina Senen lan Jumuah.) Priksa ing ngisor iki kanggo panggunaan fasilitas kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar.

Babagan panggunaan fasilitas

写真
写真

Informasi dhasar

wilayah Udakara 105.9 meter persegi
Kapasitas Tenis otomatis: 1 wong saben mesin (ora bisa diganti ing dalan)
Tenis meja ・ ・ ・ Nganti 1 wong saben unit

Piranti duweke

Olahraga aerobik / toleransi kardiopulmoner

  • Treadmill: Labode LXE
  • Mesin jogging: Labode LXS
  • Sepeda: Bike Cordless V67Ri

Latihan bobot

  • Latih kabeh dodo: FUNASIS Chest Press
  • Latih sisih ngarep dodo: FUNASIS mabur
  • Latih pundhak sampeyan: FUNASIS lat pull-down
  • Latih tangan loro (utamane awak ndhuwur): FUNASIS multi-katrol
  • Latih punggung: Ekstensi bali FUNASIS
  • Latih weteng sampeyan: FUNASIS Crunch
  • Latih sisih sampeyan: FUNASIS Rotary Toso & Twist
  • Latih awak ngisor: FUNASIS Leg Press & Calf Raise
  • Latih sisih ngarep sikil: ekstensi sikil FUNASIS
  • Latih sisih mburi sikil: FUNASIS curl sikil lungguh
  • Latih bagian njero paha njaba paha: FUNASIS Addition & Abduction

mulet

  • Pundhak lan punggung: Tautan Pundhak II
  • Awak ndhuwur: Perbaikan awak II Tautan Kurang

Ragad panggunaan fasilitas lan biaya panggunaan peralatan insidental ◆ Nyuwun pangapunten.

Biaya fasilitas

(Satuan: Yen)

Ruang pelatihan Sawise (ora ana wates wektu) 330
Tenis otomatis 1 menit saben wektu 330
Tenis meja 1 wektu saben mobil saben jam 330

Wektu panggunaan

Ruang pelatihan

Saka 9:00 nganti 22:00 saben dina.
* Aplikasi kanggo digunakake nganti 21:00
* Mesin nggunakake nganti 21:45

Tenis otomatis (3 unit)

  • Senen /水 曜 日(Kategori 1 nganti 6)
  • Jum'at (Kategori 1-22)

* Saben Rebo, papan iki divaksinasi nglawan infeksi virus corona anyar, mula ora bisa digunakake nganti pungkasan bisnis vaksinasi.

Tabel werni (5 unit)

  • Senen /水 曜 日(Kategori 1 nganti 3)
  • Jum'at (Kategori 1-11)

* Saben Rebo, papan iki divaksinasi nglawan infeksi virus corona anyar, mula ora bisa digunakake nganti pungkasan bisnis vaksinasi.

Klasifikasi Wektu tenis otomatis
1 9: 00-9: 30
2 9: 30-10: 00
3 10: 00-10: 30
4 10: 30-11: 00
5 11: 00-11: 30
6 11: 30-12: 00
Ngaso
7 12: 30-13: 00
8 13: 00-13: 30
9 13: 30-14: 00
10 14: 00-14: 30
11 14: 30-15: 00
12 15: 00-15: 30
13 15: 30-16: 00
14 16: 00-16: 30
15 16: 30-17: 00
Ngaso
16 18: 00-18: 30
17 18: 30-19: 00
18 19: 00-19: 30
19 19: 30-20: 00
20 20: 00-20: 30
21 20: 30-21: 00
22 21: 00-21: 30
Klasifikasi Wektu tenis meja
1 9: 00-10: 00
2 10: 00-11: 00
3 11: 00-12: 00
4 12: 00-13: 00
5 13: 00-14: 00
6 14: 00-15: 00
7 15: 00-16: 00
8 16: 00-17: 00
Ngaso
9 18: 00-19: 00
10 19: 00-20: 00
11 20: 00-21: 00

Sadurunge nggunakake

  • Mangga tuku tiket ing mesin penjual tiket ing dina panggunaan lan aplikasi langsung.
  • Kita bakal miwiti nampa tenis otomatis lan tenis meja 30 menit sadurunge saben kategori (1 menit sadurunge mung kategori pertama), lan bakal nampa kategori sabanjure yen wis kebak.
  • Ruang latihan kasedhiya kapan wae.
  • Kamar ganti (fasilitas shower, loker, rak sepatu) uga kasedhiya.Gunakake kanthi akeh wektu.
  • Nalika nggunakake ruangan latihan utawa tenis meja, coba nggawa sepatu atletik njero ruangan.
  • Nalika nggunakake tenis otomatis, coba nggawa raket tenis lan sepatu tenis (kanggo digunakake ing njero ruangan).
  • Ana akeh "ruang latihan, tenis mobil, kupon umum tenis meja".

Cathetan

  • Staff bakal nerangake cara nggunakake peralatan kasebut.
  • Siswa sekolah dhasar lan luwih enom ora bisa nggunakake, nanging tenis otomatis lan tenis meja mung bisa digunakake ing kelas 5 lan 6 sekolah dhasar yen diiringi wali.
  • Tiket parkir ora bisa ditanggepi.

Ruang pelatihan, tenis mobil, tenis meja

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara