Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Cara aplikasi lan aliran panggunaan

Cara nggunakake ruangan

Ota Civic Plaza bakal ditutup wiwit Maret 2023 nganti akhir Juni 3 amarga karya tahan gempa ing langit-langit.
Resepsi sajrone penutupan ditindakake ing Aprico.
Kanggo rincian, priksa "Penutupan jangka panjang Ota Kumin Plaza".

Babagan penutupan jangka panjang Ota Ward Plazajendhela liyane

Aplikasi kanggo lotre fasilitas

<Cathetan> Cara aplikasi (*) wis diganti dadi metode Internet wiwit Maret 5 (lotre April).Mangga mirsani link ing ngisor iki kanggo rincian.

Klik ing kene kanggo rincian babagan cara lotre

* Gulung sisih bisa ditindakake

Jeneng Muroba bale gedhe Aula cilik
 Ruang Pameran (kanggo panggunaan pameran)
Ruang pameran (digunakake kanggo rapat) Ruang rapat 1.2.3.4
Kamar gaya Jepang kaping pisanan
Kamar teh, kamar seni
Ruangan gladhen
Gimnasium
Studio musik kaping 1.2
Cara lotre Sistem lotre fasilitas (lotere komputer)
Detail yaikuKeneMangga dipriksa liyane.
* Ora bisa ditrapake ing Net Uguisu
Warbler net
Metode periode aplikasi Prinsipe, wiwit tanggal 15 saben sasi nganti tanggal 1 sasi sabanjure
* Mangga priksa jadwal ing situs web, lsp.
利用月の4か月前の16日から月末までに、うぐいすネット、大田区民プラザ窓口または区内各施設窓口にて申込みください。
Tanggal lotre Ing asas, 1th taun sadurunge sasi nggunakake
* Mangga priksa jadwal ing situs web, lsp.
Ing asas, tanggal 6 sasi 5 sadurunge sasi nggunakake
* Mangga priksa jadwal ing situs web, lsp.
3 dina 1 wulan sadurunge wulan panggunaan
Cara konfirmasi asil lotre Ora ana Mangga dipriksa asil lotre ing Uguisu Net saka dina sawise tanggal lotre (2nd) kanggo 7 ing sasi padha. (Yen sampeyan ora konfirmasi winnings Panjenengan, winnings bakal invalidated)
* Periode konfirmasi beda ing Januari."Pandhuan Panggunaan Net Uguisu"Mangga mirsani
Aplikasi kanggo digunakake
· Tenggat wektu pambayaran
Saka dina sawise dina lotre kanggo tanggal 20 ing sasi padha
(Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode)
Wiwit dina sawise dina lotre (2nd) nganti tanggal 15 ing sasi sing padha
*Yen pembayaran ora ditindakake sajrone wektu kasebut, bakal dibatalake kanthi otomatis.
Papan resepsi aplikasi
· Wektu resepsi
Plaza Warga Daejeon
9: 00-19: 00
(Ora kalebu dina tertutup)
· Plaza Warga Ota
9: 00-19: 00
(Ora kalebu dina tertutup)
· Saben fasilitas ing pendhapa
* Jam resepsi kanggo saben fasilitas ing pendhapa yaiku"Daftar meja resepsionis"Mangga mirsani

Aplikasi kanggo fasilitas kosong

<Cathetan> Cara aplikasi (*) wis diganti dadi metode Internet wiwit Maret 5 (lotre April).Mangga mirsani link ing ngisor iki kanggo rincian.

Klik ing kene kanggo rincian babagan cara lotre

* Gulung sisih bisa ditindakake

Jeneng Muroba bale gedhe Aula cilik
 Ruang Pameran (kanggo panggunaan pameran)
Ruang pameran (digunakake kanggo rapat) Ruang rapat 1.2.3.4
Kamar gaya Jepang kaping pisanan
Kamar teh, kamar seni
Ruangan gladhen
Gimnasium
Studio musik kaping 1.2
Periode aplikasi Ing asas, saka 23rd sasi drawing kanggo 14 dina sadurunge tanggal nggunakake.
* Mangga priksa jadwal ing situs web, lsp.
Ing asas, saka 23rd sasi drawing kanggo 7 dina sadurunge tanggal nggunakake.
* Mangga priksa jadwal ing situs web, lsp.
Saka tanggal 9 sasi sing asil lotre dikonfirmasi nganti dina nggunakake
(Yen nglamar (reservasi) ing Uguisu Net, nganti 3 dina sadurunge tanggal panggunaan)
Aplikasi kanggo digunakake
· Tenggat wektu pambayaran
Mangga mbayar nalika aplikasi.
  1. Yen sampeyan nglamar liwat Uguisu Net, mbayar ing 14 dina saka tanggal aplikasi (reservasi).
    (Yen wektu saka tanggal leladen nganti 3 dina sadurunge tanggal panggunaan kurang saka 14 dina, nganti 3 dina sadurunge tanggal panggunaan)
    *Yen pembayaran ora ditindakake sajrone wektu kasebut, bakal dibatalake kanthi otomatis.
  2. Yen sampeyan nglamar ing loket, mbayar nalika aplikasi.
Papan resepsi aplikasi
· Wektu resepsi
Plaza Warga Daejeon
9: 00-19: 00
(Ora kalebu dina tertutup)
· Plaza Warga Ota
9: 00-19: 00
(Ora kalebu dina tertutup)
· Saben fasilitas ing pendhapa
* Jam resepsi kanggo saben fasilitas ing pendhapa yaiku"Daftar meja resepsionis"Mangga mirsani

Uguisu Net minangka julukan kanggo sistem panggunaan fasilitas umum Ota Ward.
Kanthi ndhaptar minangka pangguna, sampeyan bakal bisa njaluk tiket lotre kanggo fasilitas umum lan nggawe reservasi kanggo fasilitas kosong online. Kajaba iku, sanajan sampeyan ora ndhaptar, sampeyan bisa mriksa kasedhiyan fasilitas online.
Kanggo informasi babagan cara ndaftar lan cara nggunakake, deleng "Uguisu Net Guidebook" utawa Uguisu Net Homepage.

Apa Uguisu Net?

Homepage Net Uguisujendhela liyane

Informasi babagan Sistem Pemanfaatan Fasilitas Umum Ota Ward (Uguisu Net) (Homepage Kantor Ota Ward)jendhela liyane

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
Museum iki bakal ditutup wiwit Maret 2023 nganti akhir Juni 3 amarga karya anti lindhu ing langit-langit.
Resepsi sajrone penutupan ditindakake ing Aprico.
Detail iku"Kene"Tulung konfirmasi.

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara