Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Cara aplikasi lan aliran panggunaan

Cara nggunakake ruangan

Aplikasi kanggo lotre fasilitas

<Ati-ati> Cara lotre (*) wis diowahi kanggo nyegah infeksi virus corona anyar.

Klik ing kene kanggo rincian babagan cara lotre

* Gulung sisih bisa ditindakake

Jeneng Muroba bale gedhe Ruang pameran (digunakake kanggo rapat) Ruang aula / pameran cilik (panggunaan pameran) Ruang rapat 1.2.3.4
Kamar gaya Jepang kaping pisanan
Kamar teh, kamar seni
Ruangan gladhen
Gimnasium
Studio musik kaping 1.2
Cara lotre Melu lotre ing Aula Kecil Plaza Ota Citizen.
* Ora bisa ditrapake ing Net Uguisu
Warbler net
(Lotre nganggo komputer)
Metode periode aplikasi Resepsi ditrima ing Aula Kecil Ota Ward Plaza wiwit jam 13:20 nganti 14:00 nalika dina lotre.
(Lotre diwiwiti saka jam 14:00)
Resepsi ditrima ing Aula Kecil Ota Ward Plaza wiwit jam 9:20 nganti 10:00 nalika dina lotre.
(Lotre diwiwiti saka jam 10:00)
Wiwit tanggal 4 nganti pungkasan wulan, patang wulan sadurunge wulan panggunaan, aplikasi ing Uguisu Net, Ota Ward Plaza, utawa jendela fasilitas ing Ward Ota.
Tanggal lotre Sedina setaun sadurunge wulan panggunaan
(Mung tanggal 1 Januari)
6 dina 1 wulan sadurunge wulan panggunaan
(Mung tanggal 1 Januari)
3 dina 1 wulan sadurunge wulan panggunaan
(Mung tanggal 1 Januari)
Menang periode konfirmasi Ora ana Saka dina sawise dina lotre nganti tanggal 7 wulan sing padha, priksa asil lotre ing Uguisu Net.
(Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode)
Aplikasi kanggo digunakake
· Tenggat wektu pambayaran
Saka tanggal lotre nganti tanggal 20 wulan sing padha
(Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode)
Wiwit dina sawise dina lotre nganti tanggal 15 wulan sing padha
(Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode)
Papan resepsi aplikasi
· Wektu resepsi
Plaza Warga Daejeon
9: 00-19: 00
(Ora kalebu dina tertutup)
· Plaza Warga Ota
9: 00-19: 00
(Ora kalebu dina tertutup)
· Saben fasilitas pendhapa
9: 00-17: 00

Aplikasi kanggo fasilitas kosong

<Ati-ati> Cara lotre (*) wis diowahi kanggo nyegah infeksi virus corona anyar.

Klik ing kene kanggo rincian babagan cara lotre

* Gulung sisih bisa ditindakake

Jeneng Muroba bale gedhe Ruang pameran (digunakake kanggo rapat) Ruang aula / pameran cilik (panggunaan pameran) Ruang rapat 1.2.3.4
Kamar gaya Jepang kaping pisanan
Kamar teh, kamar seni
Ruangan gladhen
Gimnasium
Studio musik kaping 1.2
Periode aplikasi Saka dina sawise tanggal lotre nganti 14 dina sadurunge tanggal panggunaan Saka dina sawise tanggal lotre nganti 7 dina sadurunge tanggal panggunaan Wiwit tanggal 3 wulan 8 wulan sadurunge wulan panggunaan nganti dina panggunaan
Aplikasi kanggo digunakake
· Tenggat wektu pambayaran
Mangga mbayar nalika aplikasi.
  1. Yen sampeyan ndhaptar online, mbayar ing 14 dina wiwit tanggal aplikasi.
    (Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode)
  2. Yen sampeyan nglamar ing loket, mbayar nalika aplikasi.
Papan resepsi aplikasi
· Wektu resepsi
Plaza Warga Daejeon
9: 00-19: 00
(Ora kalebu dina tertutup)
· Plaza Warga Ota
9: 00-19: 00
(Ora kalebu dina tertutup)
· Saben fasilitas pendhapa
9: 00-17: 00

Uguisu Net minangka julukan kanggo sistem komputer sing nggunakake fasilitas umum ing Ota Ward.
Kanthi ndhaptar sadurunge, sampeyan bakal bisa ndhaptar lotre kanggo fasilitas umum kanthi telpon swara, telpon seluler, utawa Internet, utawa kanggo nggawe reservasi kanggo fasilitas sing kosong.Kajaba iku, malah sing durung ndhaptar bisa ngerti kasedhiyan fasilitas saka telpon swara, Internet, lan faksimili.
Kanggo informasi babagan cara ndaftar lan cara nggunakake, deleng "Uguisu Net Guidebook" utawa Uguisu Net Homepage.

Apa Uguisu Net?

Homepage Net Uguisujendhela liyane

Informasi babagan Sistem Pemanfaatan Fasilitas Umum Ota Ward (Uguisu Net) (Homepage Kantor Ota Ward)jendhela liyane

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara