Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Aliran panggunaan

Kanggo nggunakake fasilitas kasebut, "Pendaftaran Pangguna Bersih Uguisu" dibutuhake.
Kanggo katrangan babagan periode, lsp, waca Sistem Pemanfaatan Fasilitas Umum Ota Ward "Uguisu Net".

Klik ing kene kanggo "Uguisu Net"

Ndhaptar lotre komputer "Uguisu Net"

"Uguisu Net"
Ndhaptar lotre komputer
· Periode aplikasi
Wiwit tanggal 4 nganti dina pungkasan, 15 wulan sadurunge wulan panggunaan.

· Cara aplikasi
Uguisu Net utawa jendela fasilitas majelis ing bangsal
Tanggal lotre otomatis
3 wulan kaping pisanan sadurunge wulan panggunaan (1 mung ing wulan Januari)
Menang periode konfirmasi
Wiwit dina sawise dina lotre nganti tanggal 7 wulan sing padha
(Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode)
Aplikasi panggunaan / pambayaran
· Papan resepsi
Ruang rapat ing Ota Ward Plaza / Ward (9: 00-19: 00)
Kita bakal ngetokake formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Nganti XNUMX dina sadurunge tanggal panggunaan
Mangga rapat liwat telpon utawa ing loket.
Kita bakal ngetokake tiket parkir.
Nganti dina panggunaan
Mangga mbayar ragad peralatan insiden.

· Wektu resepsi
9: 00-19: 00

* Yen aplikasi ing dina panggunaan, sampeyan mung bisa nampa nalika kunjungan.

Ndhaptar fasilitas kosong "Uguisu Net"

"Uguisu Net"
Ndhaptar fasilitas sing kosong
Aplikasi panggunaan / pambayaran
· Papan resepsi
Ruang rapat ing Ota Ward Plaza / Ward (9: 00-19: 00)
Kita bakal ngetokake formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Nganti XNUMX dina sadurunge tanggal panggunaan
Mangga rapat liwat telpon utawa ing loket.
Kita bakal ngetokake tiket parkir.
Nganti dina panggunaan
Mangga mbayar ragad peralatan insiden.

· Wektu resepsi
9: 00-19: 00

* Yen aplikasi ing dina panggunaan, sampeyan mung bisa nampa nalika kunjungan.

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara