Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Rekrutmen
AsosiasiAula Peringatan Sanno Kusado

Peserta tur mlaku-mlaku FY5 ing jejere penulis Magome "Tokutomi Soho lan Ikegami Honmonji Talk"

Rekrut peserta kanggo tur mlaku-mlaku miturut jejak penulis Magome, ``Tokutomi Soho lan Ikegami Honmonji Talk''

Kira-kira Maret nganti April 1868, Kaishu Katsu lan Takamori Saigo nganakake rapat ing Kuil Ikegami Honmonji.

Bertepatan karo ulang taun kaping 200 lair Kaishu, kita bakal mlaku-mlaku saka Balai Peringatan Sanno Sodo, tilas omah Soho Tokutomi, sing ngurmati Kaishu, menyang Kuil Ikegami Honmonji.

* Kursus bisa diganti yen ana udan.

Pemandangan implementasine kepungkur Saka promenade kembang sakura menyang Kuil Ikegami Honmonji

tanggal acara

令和6年3月24日(日)①10:00~12:00  ②14:00~16:00 

papan panggonan Balai Peringatan Sannosodo Kota Ota (kumpul) / Ikegami Honmonji (pembubaran)

Guru

Kurator, Balai Peringatan Sanno Sosudo, Ward Ota

Ragad mlebu

Sistem aplikasi gratis / advance 
Kapasitas 10 wong saben wektu (yen jumlah peserta ngluwihi kapasitas, bakal ana lotre)
Tenggat wektu aplikasi Kudu teka ing dina Selasa, 6 November 3
Carane aplikasi

Mangga nglamar liwat kertu pos bali utawa fax. Maksimal 1 wong saben huruf.

Mangga isi kode pos, alamat, jeneng (furigana), umur, nomer telpon, zona wektu sing dikarepake (①, ②, uga), banjur kirim menyang ngisor iki kanthi jelas nyatakake yen sampeyan pengin "Jejak Desa Penulis Magome" .

* Mangga lebokake alamat lan jeneng wakil ing kertu pos balesan.

* Yen sampeyan ndhaptar liwat fax, coba lebokake nomer fax kanggo balesan.

Tujuan aplikasi

お 問 合 せ

Alamat: 143-0024-4 Chuo, Ota-ku, 2-1 Balai Peringatan Ota Ward Ryushi "Ing jejak para penulis Magome"

Telpon / FAX 03-3772-0680

 

 

bali menyang dhaptar