Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Rekrutmen
AsosiasiAula Peringatan Sanno Kusado

Babagan rekrutmen peserta kanggo sesi mlaku-mlaku kanthi takon jejak Bunshi Magome

Balai Peringatan Ota Ward Sanno Kusado

Rekrutmen peserta kanggo tur mlaku-mlaku "Tokutomi Soho lan politik lan bisnis sing gegandhengan karo Ota Ward" kanthi takon ing jejak Bunshi Magome

Biyen, wong-wong saka jagad politik lan bisnis manggon ing Omori Sanno lan sesambungan karo Tokutomi Soho.Kita bakal nuduhake papan sing gegandhengan karo politisi Keigo Kiyoura lan Katsura, lan pengusaha Eiichi Shibusawa lan Keita Goto.

 

Pungkasan (XNUMX Maret)

tanggal acara

Minggu, XNUMX Mei XNUMX ① XNUMX:XNUMX nganti XNUMX:XNUMX ② XNUMX:XNUMX nganti XNUMX:XNUMX

Papan Ing ngarep lawang Sallo Sodo Memorial Hall ing Ota Ward (rapat)

Guru

Kurator, Balai Peringatan Sanno Sosudo, Ward Ota

Ragad mlebu

Gratis
Kapasitas Kapasitas XNUMX wong saben wektu (Yen kapasitas luwih gedhe, lotre)
Tenggat wektu aplikasi Kudu tekan dina Jumuah XNUMX April XNUMX
Carane aplikasi

Daftarke nganggo "kertu pos bali" (XNUMX wong saben kertu pos) utawa "FAX".

Isenana kode pos, jeneng (furigana), umur, lan nomer telpon banjur kirimake menyang alamat ing ngisor iki.

* Ketik jeneng lan alamat sampeyan ing kertu pos balesan.

* Yen sampeyan ndhaptar liwat fax, coba lebokake nomer fax kanggo balesan.

* Jadwal bisa diganti utawa acara bisa dibatalake gumantung saka status infeksi virus corona.
* Jeneng lan informasi kontak sing sampeyan lebokake bisa uga diwenehake menyang lembaga pamrentah umum kayata puskesmas umum sing dibutuhake.

Tujuan aplikasi

お 問 合 せ

XNUMX-XNUMX-XNUMX Central, Ota-ku, XNUMX-XNUMX, Aula Peringatan Ota-ku Ryuko "Mlaku ing jejak Bunshi Magome"

TEL / FAX XNUMX-XNUMX-XNUMX

 

bali menyang dhaptar