Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Konser awan minggu kerja dening pianis sing bakal teka mbesuk Konser Aplico Lunch Piano Vol.69 Eriko Gomida

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Kamis, 2021 Maret 10

Jadwal 12:30 diwiwiti (12:00 dibukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (konser)
Gambar pemain

Eriko Gomida

Pagelaran / kidung

Dhaptar: Ballade No. 2 ing B minor S.171
JS Bach / Busoni: Chaconne-Saka Partita kanggo Biola-Liyane sing Ora Diiringi

* Lagu bisa diganti.Tulung dicathet.

Penampilan

Eriko Gomida

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal wiwitan reservasi telpon: 2021 April 8 (Rebo) 18:10 -

Resepsi resepsi telpon 03-3750-1555

Ota Citizen's Plaza, Aprico, Ota Bunkanomori, saben resepsi jendela / telpon wiwit jam 14:00 wiwit tanggal reservasi.

  • Ota Citizen's Plaza (TEL: 03-3750-1611)
  • Ota Ward Hall Aplico (TEL: 03-5744-1600)
  • Daejeon Bunkanomori (TEL: 03-3772-0700)
Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
Masuk gratis (mung kasedhiya ing lantai 1)

* Pesenan dibutuhake
* Diakoni bisa nganti 4 taun utawa luwih

Cathetan

Kapasitas

400 wong (direncanakake)

Pemain / rincian kerja

Gambar pemain
Eriko Gomida
Sawise lulus saka Sekolah Menengah Musik sing dipasang ing Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo, lan universitas sing padha, dheweke ngrampungake program master ing sekolah lulusan sing padha lan kursus solois Meister ing Universitas Nasional Musik Munich Jerman.Entuk kualifikasi musisi nasional Jerman.Saiki dadi dosen parsial ing Universitas Sekolah Tinggi Musik Universitas Tokyo.Kabeh Kompetisi Siswa Sekolah Tinggi Siswa Sekolah Menengah Tokyo Turnamen Sekolah nomer loro.Nampa Grand Prix IMA Music Award ing Ishikawa Music Academy lan melu ing American Aspen Music Festival minangka mahasiswa beasiswa taun sabanjuré.Papan nomer loro ing Kompetisi Musik Mozart Jepang.Kompetisi Piano Minoru Nojima / Yokosuka kaping 2.Entuk diploma ing Kompetisi Internasional Mozart.Pikantuk Penghargaan Seni Universitas Tokyo Dojokai.Muncul ing konser rookie partai swara sing padha (Sogakudo) lan konser rookie Yomiuri kaping 2 (aula gedhe Tokyo Bunka Kaikan).Dileksanakake karo Tokyo Symphony Orchestra, Geidai Philharmonia Orchestra lan orkestra liyane.Ing Jerman, Spanyol lan negara liya, dheweke wis dipilih lan tampil ing pirang-pirang konser kayata Akademi Musik Jerman lan konser sing disponsori Steinway House.Bubar iki, dheweke tampil ing pirang-pirang konser musik kamar, kalebu main bareng karo kepala selist kepala Orkestra Tokyo Philharmonic Hiroyuki Kanagi lan anggota Orkestra NHK Symphony.Dheweke wis sinau ing Kyoko Kono, Midori Nohara, Ryoko Fukasawa, Yoshie Takara, Katsumi Ueda, Akiko Ebi, lan Michael Schäfer.Dheweke dadi hakim Kompetisi Piano Internasional Chopin ing ASIA, Kompetisi Musik Klasik Jepang lan liya-liyane.Nampa Penghargaan Pimpinan ing Chopin International Piano Competition ing ASIA.